ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΛΕΜΗ “Αγάπη, Love, Amor”

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΛΕΜΗ

“Αγάπη, Love, Amor”

 Βιολί: Βαγγέλης Τούντας

 ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ: “AIGIS SUNSET BAR-RESTO”

KEA, ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Η Κατερίνα Πολέμη, το κορίτσι που ανακαλύπτουμε τα τελευταία χρόνια σε πολλούς και διαφορετικούς μουσικούς ρόλους, ταξιδεύει στην Ελλάδα για να παρουσιάσει την προσωπική παράσταση “Αγάπη, Love, Amor”. Μία παράσταση που παρουσίασε πέρσι με επιτυχία στην Αθήνα αλλά και σε σημαντικά καλοκαιρινά φεστιβάλ, όπως το ξακουστό “Sani Festival”. Μαζί της ο εξαιρετικός βιολονίστας Βαγγέλης Τούντας.

 

Το Σάββατο 15 Ιουνίου η παράσταση “Αγάπη, Love, Amor” παρουσιάζεται στο “AIGIS SUNSET BAR –RESTO”, στο Βουρκάρι της Κέας στις Κύκλάδες.

 

Η Κατερίνα διαλέγει ελληνικά τραγούδια αγάπης, γνωστά ξενόγλωσσα και δικά της κομμάτια και στέκεται στην σκηνή μπροστά μας με την κιθάρα της, για να ενώσει τις μουσικές εικόνες που έχει ήδη δημιουργήσει στην καλλιτεχνική πορεία που σχεδιάζει και που τώρα δημιουργεί και στην Ελλάδα.

Τραγούδια όπως το «Μινόρε της αυγής», το «Μη μιλάς άλλο για αγάπη», αλλά και «Της μιας δραχμής τα γιασεμιά», παρέα με τα δικά της ήδη αγαπημένα όπως «Το βαλς του Ορφέα», σε καινούρια εκτέλεση που ακούμε από τα ραδιόφωνα, όλα θα είναι εκεί σε μία εξωστρεφή, γιορτινή βραδιά γεμάτη από υπέροχα τραγούδια που ξεκινούν και τελειώνουν στην Αγάπη.

 

Η νεότατη και πολυσχιδής Κατερίνα Πολέμη είναι άλλωστε μια κατηγορία από μόνη της. Την ανακαλύψαμε ως βραβευμένη συνθέτρια αλλά και καθηλωτική ερμηνεύτρια και μας έχει χαρίσει κινηματογραφικά soundtracks, θεατρική μουσική, δικά της τραγούδια αλλά και αισθησιακές live ερμηνείες  σε τραγούδια σταθμός όπως το «Μη μιλάς άλλο για αγάπη» που ερμήνευε στην παράσταση «ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ» του Δ. Σαββόπουλου, με τον οποίο έκανε πολλές εμφανίσεις και συνεχίζει την συνεργασία της. Το συναρπαστικό έως τώρα μουσικό ταξίδι της περιλαμβάνει  ιδιαίτερες παραστάσεις και πειραματισμούς ανάμεσα σε διαφορετικά μουσικά είδη και ιδιώματα, τόσο στην  Ελλάδα όσο και στην Βραζιλία. Η μουσική της και οι στίχοι της, ξεπηδούν από την σύγχρονη κουλτούρα των νέων ανθρώπων που κινούνται σε όλο τον κόσμο είτε φυσικά, είτε διαδικτυακά σαν να είναι όλος ο κόσμος το σπίτι τους. Γράφει στα ελληνικά, στα αγγλικά και στα πορτογαλικά, εκφράζοντας ένα νέο μουσικό πολυπολιτισμό, αποδίδοντας τον με τρυφερότητα, δύναμη, πάθος και φυσικά αγάπη.

 

Μία υπέροχη πρόταση για τις καλοκαιρινές μας νύχτες η παράσταση “Αγάπη, Love, Amor”, όπου η Κατερίνα Πολέμη μαζί με τον Βαγγέλη Τούντα, θα κινηθούν με άνεση από τα τζαζ ηχοχρώματα στην φωνή έως τα γλυκά ακόρντα του νέου κύματος στην κιθάρα, χαρίζοντας σε όλους μας μία μαγική, συναρπαστική συναυλία!

 

INFO:

 

Σάββατο 15 Ιουνίου

AIGIS SUNSET BARRESTO”, Βουρκάρι Κέας, Κυκλάδες

Ώρα έναρξης: 21:00

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

Στο χώρου του εστιατορίου: 25€

Στο χώρο του lounge:18€

(Βάσει του τιμοκαταλόγου του AIGIS SUNSET BAR -RESTO)

Πληροφορίες-κρατήσεις στο τηλ: 22880 21825

 

Management / Οργάνωση παραγωγής: PROSPERO, www.prospero.com.gr

 

Links:

www.facebook.com/katerinapolemi,

https://www.instagram.com/katerinapolemi/?hl=el

 

Δωρεάν μεταφορά του κοινού από το Βουρκάρι στο AIGIS από τις 20.00 έως 21.30

με Mini Van και από το AIGIS  στο Βουρκαρι από τις 23.30 έως 24.30 με Mini Van.

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΛΕΜΗ:

Η Ελληνοβραζιλιάνα μουσικοσυνθέτρια σπούδασε μουσική στο φημισμένο Berklee College of Music των ΗΠΑ. Το 2011 ηχογράφησε το πρώτο της δίσκο “Spread the Music not the Name”. Κάνει συναυλίες ανά τον κόσμο, όπου μεταξύ άλλων έχει τραγουδήσει στο Carnegie Hall, στο Boston Symphony Hall και στο Stravinsky Auditorium στην Ελβετία. Το 2012 έγραψε τη μουσική για την θεατρική παράσταση – μιούζικαλ “Ευρυδίκη”, όπου ηχογράφησε τον δεύτερο ομότιτλο δίσκο της  κατακτώντας το 1ο βραβείο μουσικής στα Θεατρικά Βραβεία Κοινού 2013 του περιοδικού «Αθηνόραμα». Το 2013 έγραψε το soundtrarack της ταινίας «Μικρά Αγγλία» του Π. Βούλγαρη για το οποίο ήταν υποψήφια για καλύτερη μουσική από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου. Επίσης έγραψε μουσική για τις παραστάσεις «Τρωικός Πόλεμος», «Blasted», «Θερισμός» στο Εθνικό Θέατρο και «Η Μεγάλη Χίμαιρα» για το Φεστιβάλ Αθηνών, στο οποίο πήρε το 1ο βραβείο μουσικής στα Θεατρικά Βραβεία Κοινού 2015 του περιοδικού «Αθηνόραμα». Το 2016-17 πήρε μέρος στην παράσταση «Το Φορτηγό» του Δ. Σαββόπουλου και το καλοκαίρι του 2017 εμφανίστηκε στο Καλλιμάρμαρο στην μεγάλη συναυλία με τίτλο «Ζήτω το ελληνικό τραγούδι». Το 2018 έγραψε τη μουσική για τη θεατρική παράσταση «Γιούγκερμαν» σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Τάρλοου και παίζεται στο θέατρο Πορεία με μεγάλη επιτυχία ενώ την Άνοιξη του 2019 παρουσίασε την παράσταση «Μέσα απ΄τη φωνή βγήκε η μουσική» μαζί με την ερμηνεύτρια Δήμητρα Σελεμίδου

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα»

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα» Κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group Κυκλοφορεί το καινούργιο τραγούδι του Νίκου Ζιώγαλα από το Ogdoo Music Group. Σε στίχους και μουσική που έγραψε ο