ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ …ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΟΥ ΚΟΜΗ

ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ

…ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΟΥ ΚΟΜΗ

(Λασκαράτου 20 Άνω Πατήσια – Τηλ.: 2102112135)

 

Μπήκαμε ήδη στο καλοκαίρι κι είπαμε να ξανασυναντηθούμε… με εφόδιο την αγάπη μας στο καλό τραγούδι αλλά και στην υψηλή ποίηση… Ο κήπος του ΚΟΜΗ στα Άνω Πατήσια, ένας από τους ωραιότερους κήπους της Αθήνας, είναι για μια ακόμη φορά η επιλογή μας,  προσφέροντας επίσης υπέροχες γαστρονομικές απολαύσεις και δροσιστικά ποτά για κάθε γούστο!

Μαζί μου για 3η χρονιά οι εξαιρετικοί συνεργάτες και φίλοι μου Ντομένικα Ρέγκου στο τραγούδι, η Αρετή Κοκκίνου στην κιθάρα κι ο Πάρις Μαμμάς στο κλαρινέτο!

Για 3 συνεχόμενες Κυριακές λοιπόν, σας περιμένουμε να συν- ταξιδέψουμε με τραγούδια και ποιήματα για την Πανσέληνο (16/6), τραγούδια πασίγνωστων διάσημων γυναικών με ενδιάμεσα ιδιαίτερα σχόλια κι όπου η Ντομένικα τραγουδάει σε 9 γλώσσες (23/6) και μια σύνθεση από τα καλύτερα ερωτικά ποιήματα και τραγούδια των Κ. Καρυωτάκη και Μ. Πολυδούρη (30/6).

          Δημήτρης Βερύκιος

                                                                                       ΕΝΑΡΞΗ: 9μμ  ΕΙΣΟΔΟΣ: 12€ (με ποτό)

 

 ΩΔΕΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ (16/6)

Τραγούδια αγαπημένα και ποιητικά «αντίδωρα» μεγάλων ποιητών με θέμα το φεγγάρι, σ’ ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στην αποψινή Πανσέληνο!

Η παράσταση έχει παρουσιαστεί σε Δήμους της χώρας (Γαλάτσι, Λευκάδα κλπ) αλλά και σε μουσικές σκηνές!

 

      ΦΩΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑ (23/6)

Η Ντομένικα Ρέγκου τραγουδάει σε 9 γλώσσες, πασίγνωστα κι αγαπημένα τραγούδια διάσημων γυναικών, που έγραψαν ιστορία με τη ζωή και το έργο τους… ενώ ο Δημήτρης Βερύκιος σχολιάζει ενδιάμεσα, με τον δικό του τρόπο!

Η παράσταση συμμετείχε στο Φεστιβάλ «Μικρό Παρίσι των Αθηνών» (2017), ως αφιέρωμα στην Ημέρα της Γυναίκας στο Δήμο Ν. Ιωνίας (2018) και στα πλαίσια των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Δήμου Αθηναίων (2018) αλλά και σε μουσικές σκηνές!

 Κ. ΚΑΡΥΩΤΑΚΗΣ – Μ. ΠΟΛΥΔΟΥΡΗ «ΤΑ ΕΡΩΤΙΚΑ» (30/6)

Τα καλύτερα ερωτικά ποιήματα και τραγούδια των Κ. Καρυωτάκη και Μ. Πολυδούρη συνδυάζονται με τρόπο που δημιουργεί ένα συμπαγές σύνολο δραματοποιημένης ποίησης αλλά και εικόνες που αναδεικνύουν την έντονη προσωπική σχέση των δύο ποιητών. Η ροή της παράστασης έχει την μορφή «διαλόγου» των δύο μεγάλων ποιητών, με φόντο τον ανεκπλήρωτο έρωτα τους.

Η παράσταση ξεκίνησε πρόσφατα την πορεία της!

*Η διάρκεια όλων των παραστάσεων είναι 2 ώρες με 10λεπτο διάλειμμα!*

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Βιώματα ιστορίας…” Ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Ιδρυτή του Ελληνικού Μελοδράματος Διονύσιο Λαυράγκα

“Βιώματα ιστορίας…” Ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Ιδρυτή του Ελληνικού Μελοδράματος Διονύσιο Λαυράγκα Σάββατο 6 Απριλίου 2024 Ωδείο Αθηνών – Αμφιθέατρο Ιωάννης Δεσποτόπουλος ~ Κύκλος «Συμφωνικές

ΣΚΗΝEΣ ΑΠO EΝΑ ΓAΜΟ – Περιοδεία

ΣΚΗΝEΣ ΑΠO EΝΑ ΓAΜΟ Ίνγκµαρ Μπέργκµαν Νίκος Ψαρράς – Μαρίνα Ασλάνογλου Σκηνοθεσία Έλενα Καρακούλη   Περιοδεία τον Απρίλιο 2024 σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας Από

Ο ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ ΣΤΟ «ΚΥΤΤΑΡΟ»

Ο ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ ΣΤΟ «ΚΥΤΤΑΡΟ» ΝΕΑ – ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ – ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ: ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ 20-21/4 & 27-28/4 Η νέα παράσταση του Φοίβου Δεληβοριά στο