ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ & STRING DEMONS Βίλα Ζωγράφου

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ & STRING DEMONS

“Βόλτα στα Εξάρχεια”

Σάββατο 22 Ιουνίου – Βίλα Ζωγράφου

Είσοδος Ελεύθερη

Μιά από τις πιο πετυχημένες παραστάσεις του χειμώνα, έρχεται τοΣάββατο 22 Ιουνίου, στη Βίλα Ζωγράφου, σε μια συναυλία στα πλαίσια του Music Now – μέρες μουσικής στην πόλη”, που διοργανώνεται στο Δήμο Ζωγράφου, από το ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Ζωγράφου.

Η παράσταση “Βόλτα στα Εξάρχεια” είναι μια βόλτα στους μύθους και στα τραγούδια που φέρνουν το άρωμα των Εξαρχείων, τη γειτονιά που αγαπά και κατοικεί ο Χρήστος Θηβαίος. Το αποτύπωμα τους στο παρόν αναζητά ο Χρήστος Θηβαίος, μαζί με τους εκρηκτικούς String Demons, το ντουέτο των αιρετικών εγχόρδων, που ξεχώρισε με τις αναιδείς και πρωτότυπες διασκευές του σε τραγούδια κλασικής, rock, δημοτικής και pop μουσικής. Ο Κωνσταντίνος και η Λυδία Μπουντούνη θα ακολουθήσουν τον Χρήστο Θηβαίο στη διαδρομή του, ηλεκτρίζοντας με τον ήχο τους την βόλτα στα Εξάρχεια.

Στο δεύτερο μέρος, ο Χρήστος Θηβαίος τραγουδά όσα έχει και έχουμε αγαπήσει όλα αυτά τα χρόνια: Άμλετ της Σελήνης, Ας Χαθείς, Αγάπη, Δεν Είμαι Άλλος, Ημερολόγιο, Παλιός Στρατιώτης, Μικρή Πατρίδα, Βροχή μου, Γυναίκα, Ποια Θάλασσα, Ημερολόγιο και τόσα άλλα που αποτελούν μια σπουδαία μουσική προίκα.

Μαζί τους ο Μάξιμος Δράκος (πιάνο) και o Καλίστρατος Δρακόπουλος (τύμπανα) .

Μηχανικός ήχου: Γιώργος Κορρές

Η είσοδος είναι ελεύθερη, με την προαιρετική συνεισφορά των θεατών στο κοινωνικό Παντοπωλείο και το κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ζωγράφου.

Ώρα έναρξης: 21:00

Βρείτε και ακούστε το ‘Rise of Strings’, εδώ:

https://stringdemons.lnk.to/RiseOfStringsPR

STRING DEMONS

‘RISE OF STRINGS’

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα»

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα» Κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group Κυκλοφορεί το καινούργιο τραγούδι του Νίκου Ζιώγαλα από το Ogdoo Music Group. Σε στίχους και μουσική που έγραψε ο