” ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΙΝΕΜΑ” ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

 ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΙΝΕΜΑ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Με μεγάλη επιτυχία και πολλούς καλεσμένους, σ’ ένα κατάμεστο Άλσος, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Ιουνίου η επίσημη πρεμιέρα του νέου θεατρικού μιούζικαλ των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα
“Το δικό μας σινεμά”.

Μια παράσταση πρωταγωνιστών που σκηνοθετούν

ο Θανάσης Παπαθανασίου, ο Μιχάλης Ρέππας και ο Φωκάς Ευαγγελινός

σε παραγωγή των Ηλία Μαροσούλη και Άγγελου Κοταρίδη.

Οι 17 υπέροχοι ηθοποιοί, τα 37 τραγούδια που ακούστηκαν υπέροχα ενορχηστρωμένα από την 12μελή ζωντανή ορχήστρα, το 24μελές μπαλέτο, τα 1.000 κοστούμια επί σκηνής και οι 300 περούκες, είναι τα αυθεντικά συστατικά της επιτυχίας αυτής της υπερπαραγωγής που κάνει την έκπληξη φέτος το καλοκαίρι στο Θέατρο Άλσος!

Γιατί και οι 17 ηθοποιοί πρωταγωνιστές αυτής της υπέρλαμπρης παραγωγής ήταν υπέροχοι. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, η Δέσποινα Βανδή, ο Παύλος Χαϊκάλης, ο Κώστας Κόκλας, η Κατερίνα Λέχου, ο Μέμος Μπεγνής, ο Γιώργος Χρανιώτης, η Σύλβια Δελικούρα, η Παρθένα Χοροζίδου, η Ευγενία Σαμαρά, η Μαριλού Κατσαφάδου, η Μαριαλένα Ροζάκη, ο Γιώργος Τσούρμας, ο Γιάννης Ρούσος, ο Δημήτρης Γαλάνης και σε ξεχωριστούς ρόλους η Πηνελόπη Πιτσούλη, η Ελένη Γερασιμίδου και ο Γιώργος Κωνσταντίνου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και είναι αναμφίβολα οι πρωταγωνιστές του φετινού καλοκαιριού!

Το Θέατρο Άλσος άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχτηκε λαμπερούς καλεσμένους από τον πολιτικό, επιχειρηματικό, καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό χώρο. Από πολύ νωρίς το απόγευμα το ανακαινισμένο θερινό Θέατρο Άλσος γέμισε ασφυκτικά! Φλας, τηλεοπτικές κάμερες και πλήθος καλεσμένων ήταν εκεί για “Το δικό μας σινεμά”, τη μεγαλύτερη θεατρική παραγωγή του καλοκαιριού!

Με ενθουσιασμό, γέλιο και ταυτόχρονα συγκίνηση παρακολούθησαν την επίσημη πρεμιέρα αγαπημένοι φίλοι, συνάδελφοι και συνεργάτες όλων των συντελεστών.

 

Τίμησαν με την παρουσία τους ο Τόλης Βοσκόπουλος με τη σύζυγό του Άντζελα Γκερέκου και την κόρη τους Μαρία, ο Μίμης Πλέσσας συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Λουκίλα Καρρέρ, ο Διονύσης Σαββόπουλος με τη σύζυγό του, ο ΚΥΡ, η Ζωζώ Σαπουτζάκη, η Δέσποινα Στυλιανοπούλου, η Μαρία Ιωαννίδου αλλά και η Άννα Φόνσου.

Επίσης παραβρέθηκαν οι ηθοποιοί: Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Κώστας Αποστολάκης, Νίκος Αναδιώτης, Γιάννης Βούρος, Νίκος Γαλανός, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Ζέτα Δούκα, Αγγελική Δαλιάνη, Τζόυς Ευείδη, Μίνως Θεοχάρης, Μάνος Ιωάννου, Θάνος Καλλιώρας, Κοραλία Καράντη, Καίτη Κωνσταντίνου, Μαρία Κανελλοπούλου, Γιώργος Καπουτζίδης, Αντώνης Καφετζόπουλος, Νάντια Κοντογιώργη, Βίβιαν Κοντομάρη, Άννα Κουρή, Σοφία Κουρτίδου, Βασίλης Κούκουρας, Κωνσταντίνος Μάνος, Βάσω Λασκαράκη, Δημήτρης Λιακόπουλος, Γιάννης Μπέζος, Ματθίλδη Μαγγίρα, Στέλιος Μάϊνας, Δημήτρης Μακαλιάς, Υρώ Μανέ, Όθωνας Μεταξάς, Ελισάβετ Μουτάφη, Σταύρος Νικολαίδης, Αθηνά Οικονομάκου, Μάνος Παπαγιάννης, Δήμητρα Παπαδοπούλου, Δημήτρης Παπάζογλου, Κατερίνα Παπουτσάκη, Άρης Πλασκασοβίτης, Βάνα Ραμποτά, Άκης Σακελλαρίου, Φώτης Σεργουλόπουλος, Δήμητρα Στογιάννη, Ορέστης Τζιόβας, Μαριάννα Τουμασάτου, Σταμάτης Φασουλής, Μαρία Φιλίππου, Τάσος Χαλκιάς, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Αντιγόνη Ψυχράμη

καθώς και οι: Έλενα Ακρίτα, Μελίνα Ασλανίδου, Δημήτρης Αποστόλου, Βαγγέλης Δρίσκας, Κατερίνα Ζαρίφη, Δέσποινα Καμπούρη, Κώστας Καράλης, Ανδρέας Κουρής, Στέλιος Κωνσταντινίδης, Αλέξης Κωστάλας, Μανώλης Μητσιάς, Άρης Μακρής, Κώστας Μαρτάκης, Γωγώ Μαστροκώστα, Γιώτα Νέγκα, Όλγα Παυλάτου, Βαγγέλης Περρής, Λευτέρης Σουλτάτος και άλλοι.

Θέατρο ΑΛΣΟΣ

Ευελπίδων 4, Κυψέλη – Πεδίον του Άρεως – https://maps.app.goo.gl/FSUDm

Ημέρες Παραστάσεων: Τετάρτη-Κυριακή

Ώρα έναρξης: 20:45

Διάρκεια παράστασης: 2 ώρες και 30 λεπτά

Τηλ. Κρατήσεων: 210-8227471 & 210-8831487

Προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/theatre/alsos/to-diko-mas-cinema/

Τιμές εισιτηρίων: 5 €- 70 €

Ισχύουν ειδικές τιμές για ομαδικές κρατήσεις. Πληροφορίες: 2103428055, [email protected]

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

La Divina, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας

Aria Hotels: Το νέο πολυτελές ξενοδοχείο La Divina υποδέχεται τους επισκέπτες του στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας Τα Aria Hotels, η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων