Guest artist στον Κινητήρα: Rachel Erdos τετραήμερο σεμινάριο κίνησης.

Guest artist στον Κινητήρα: Rachel Erdos

13-16/7/2019

 

Η Rachel Erdos επιστρέφει στον Κινητήρα ως guest artist για να παραδώσει ένα εντατικό τετραήμερο σεμινάριο κίνησης.

Τα σεμινάρια της Rachel ενθαρρύνουν τους συμμετέχοντες να βρουν τη δική τους δημιουργική φωνή και το δικό τους κινητικό υλικό. Βασίζομενοι σε χορογραφικά εργαλεία, αυτοσχεδιασμό και contact, οι συμμετέχοντες εξερευνούν ένα θέμα και μαζί με τη Rachel ανακαλύπτουν και δοκιμάζουν διαφορετικές δημιουργικές ιδέες. Ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει κινητικό υλικό.

Αυτό το τετραήμερο εντατικό σεμινάριο θα δείξει στους συμμετέχοντες τον τρόπο με τον οποίο η Rachel δουλεύει με τους χορευτές της όταν  δημιουργούν ένα νέο έργο. Συνδυάζοντας την κίνηση με το λόγο, οι συμμετέχοντες θα δοκιμαστούν σωματικά, δημιουργικά και συναισθηματικά. Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε περφόρμερς ανεξαρτήτως εμπειρίας.

Η Rachel Erdos είναι βραβευμένη ανεξάρτητη χορογράφος με βάση το Τελ Αβίβ στο Ισραήλ. Είναι κάτοχος Master Χορογραφίας από το The Laban Centre London. Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διεθνή διαγωνισμό AICC στο Aarhus της Δανίας το 2008. Το 2009 απέσπασε το βραβείο του καλλιτέχνη της χρονιάς στον τομέα του χορού από το The Ministry of Absorption, Ισραήλ. Το 2014 απέσπασε το βραβείο NorthWest Dance Project’s Pretty Creative Commission,  στο Portland, Η.Π.Α. Το 2015 η Rachel απέσπασε το βραβείο του ανεξάρτητου χορογράφου της χρονιάς από το Υπουργείο Πολιτισμού του Ισραήλ. Η Rachel ήταν μία από τις εμφανιζόμενες χορογράφους στο Springboard 2018, Μοντρεάλ, Καναδάς. Τα έργα της έχουν παρουσιαστεί σε μερικούς από τους πιο διακεκριμένους χώρους: The Kennedy Centre, Washington DC, The Joyce, New York και Royal Opera House London. Η Rachel έχει διδάξει σεμινάρια εκτενώς τόσο επαγγελματίες όσο κι ερασιτέχνες μεταξύ των οποίων και στα: Ecole de Sables, Senegal Africa, MUDA Africa, Tanzania, Ballet Junior de Geneva, Moving into Dance Mophatong Dance Program, Johannesburg, Vertigo Dance Company training program, American University Washington DC, και Hangxou University for Music and Dance, China.

Πότε: 13-16/7/2019
Ώρα: 11.00-15.00
Κόστος: 90 € (10% έκπτωση με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας)
Κρατήσεις θέσεων: 210 9248328 ή στο [email protected]

* Φωτογραφία: Dan ben Ari

 

Κινητήρας-Artistic Network for Performing Arts

Διεύθυνση: Ερεχθείου 22, Ακρόπολη

Τηλ: 2109248328

[email protected]

www.kinitiras.com

Facebook page: Kinitiras

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα»

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα» Κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group Κυκλοφορεί το καινούργιο τραγούδι του Νίκου Ζιώγαλα από το Ogdoo Music Group. Σε στίχους και μουσική που έγραψε ο