Η Θέμις Ζουγανέλη δημιουργεί για την ΜΚΟ HOPEgenesis.

Η Θέμις Ζουγανέλη δημιουργεί για καλό σκοπό!

 

Ως μια κίνηση αγάπης και κοινωνικής ευθύνης, η Θέμις Ζουγανέλη σχεδιάζει αυτό το καλοκαίρι μια exclusive σειρά από beach bags με σκοπό όχι μόνο τις κομψές εμφανίσεις κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών αποδράσεων, αλλά και τη στήριξη γυναικών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους σε απομακρυσμένες περιοχές ή απομονωμένα νησιά στην Ελλάδα μέσω της ΜΚΟ HOPEgenesis.

Το Kyma, το φετινό έμβλημα του brand, ένα pattern που αποτελεί τη σύγχρονη εκδοχή των μοτίβων των αρχαίων διακοσμητικών τεχνών και αποτυπώνει την ενέργεια των κυμάτων του Αιγαίου Πελάγους έρχεται να παρασύρει τη φροντίδα και την αγάπη προς κάθε δυσπρόσιτη περιοχή.

 

Όπως κάθε THEMIS • Z pattern, έτσι και αυτό αντλεί έμπνευση από την Ελληνική Αρχιτεκτονική και έρχεται εντυπωσιακό μα συνάμα λιτό να ξετυλίξει τη δική του ιστορία.

Σαν μια σύγχρονη προσέγγιση των κυματοειδών διακοσμητικών συμβόλων που πρωταγωνιστούσαν στις τοιχογραφίες του Μινωικού πολιτισμού – εντοπίζεται ακόμα και στα σγουρά μαλλιά της φημισμένης Μινωικής τοιχογραφίας «Γαλάζιες Κυρίες» –  αλλά και εμπνευσμένο από τις γραμμές της ελληνικής αρχιτεκτονικής που αποτέλεσε πεδίο δράσης της Θέμιδος Ζουγανέλη τα προηγούμενα χρόνια, το iconic πλέον Kyma pattern φέρνει το χθες στο σήμερα.

 

Σε μπλε, κόκκινο και πράσινο, το Kyma κεντάται στο χέρι στο μπροστινό μέρος της τσάντας και οι ήδη sold out beach bags από καμβά ταξιδεύουν στις παραλίες για καλό σκοπό. Ιδιαίτερο κομμάτι της σειράς αποτελεί η beach bag Mykonos διακοσμημένη με δυο ημικύκλια του μοτίβου Kyma και το όνομα της Μυκόνου να δεσπόζει ανάμεσά τους υποδηλώνοντας την αγάπη της σχεδιάστριας για το νησί των ανέμων.

 

Κομψές, διαχρονικές και σχεδιασμένες ώστε να «κουβαλήσουν» μέσα τους τα όνειρα κάθε γυναίκας που επιθυμεί να κυοφορήσει δίχως φόβο, αλλά με τη σιγουριά ότι θα της παρέχεται ολοκληρωμένη ιατρική περίθαλψη, οι Kyma beach bags σηματοδοτούν την έναρξη διασποράς αγάπης και φροντίδας για ένα πιο φωτεινό αύριο.

 

«Η μητρότητα είναι δικαίωμα, όχι προνόμιο» είναι το μότο της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης HOPEgenesis και η Θέμις Ζουγανέλη ως μητέρα δυο κοριτσιών υποστηρίζει με θέρμη το δικαίωμα στην παροχή υπηρεσιών υγείας και φροντίδας σε περιοχές που στερούνται μαιευτικών υποδομών προγεννητικών διατάξεων για την ομαλή επίτευξη της έλευσης ενός παιδιού στον κόσμο. Για την πραγματοποίηση του θαύματος της φύσης!

 

*Μέρος των εσόδων των Kyma beach bags θα διατίθεται από την αγορά τους στο κατάστημα, μέσω e-shop και λοιπών καταστημάτων κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς στην ΜΚΟ HOPEgenesis.

 

SHOP ONLINE: www.themisz.com

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα»

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα» Κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group Κυκλοφορεί το καινούργιο τραγούδι του Νίκου Ζιώγαλα από το Ogdoo Music Group. Σε στίχους και μουσική που έγραψε ο