ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ

ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ

Πλατεία ηλεκτρικού σταθμού Νέου Φαλήρου – Ζαΐμη & Γιαννόπουλου, Πειραιάς

Το «Θέατρο κάτω απ’ τη γέφυρα» που έχει ξεχωρίσει για τη συνέπεια και τη προσήλωση στο ποιοτικό θέατρο για παιδιά και για τις άρτιες με ξεχωριστή θεματική και υψηλή αισθητική παραγωγές των θεατρικών σκηνών του, προχώρησε στη δημιουργία Καλλιτεχνικού εργαστηρίου τεχνών και δράσεων πολιτισμού ανοιχτό στους ανήλικους , αλλά και στους ενήλικους φίλους του.

Το εργαστήρι λειτουργεί σαν ένας επιμορφωτικός φορέας, αυτόνομος και αυτοσυντηρούμενος με σκοπό να αποτελεί πόλο έλξης κάθε ευαίσθητου και σκεπτόμενου ανθρώπου που αναζητεί χώρο, κίνητρο και έγκυρη καθοδήγηση για:

  • Να συμμετέχει σε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα δημιουργική ενασχόληση
  • Να αξιοποιήσει το (όποιο) ταλέντο του σε πολλές μορφές τέχνης
  • Να αποκτήσει απλά, μια πρόσθετη καλλιτεχνική παιδεία

Λειτουργούν τμήματα με αντικείμενα:

  • Την Υποκριτική και τον αυτοσχεδιασμό
  • Την Αγωγή του λόγου και την Ορθοφωνία
  • Το Θεατρικό παιχνίδι
  • Τη Μουσική και το Τραγούδι
  • Το Χορό και την Κίνηση

Στο τέλος της περιόδου οι δράσεις των τμημάτων θα συγκλίνουν στην παραγωγή μιας παράστασης που θα στεγαστεί στο θέατρο «Κάτω απ’ τη γέφυρα» (τα έσοδα της θα καταλήγουν σε κοινωφελή ιδρύματα ή σε άλλους ανθρωπιστικούς σκοπούς, που οι συμμετέχοντες  θα έχουν προαποφασίσει από κοινού).

Στους συμμετέχοντες θα εκδοθεί “κάρτα φίλου του θεάτρου κάτω από τη γέφυρα” όπου θα παρέχεται έκπτωση 50% στη τιμή εισιτηρίου, σε όλες τις παραγωγές  της κεντρικής και της παιδικής σκηνής του θεάτρου μας.

Συνεργάτες μας βρέθηκαν την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου σε μια  τόσο ενδιαφέρουσα όσο και φιλική  συνάντηση γνωριμίας στο όμορφο και ατμοσφαιρικό “Θέατρο κάτω απ’ τη γέφυρα“, όπου παρουσιάστηκαν δείγματα δουλειάς των εμψυχωτών – δασκάλων  και ένα ανοιχτό μάθημα με τη συμμετοχή όλων των παιδιών που βρέθηκαν στη συνάντηση.

Δείτε στιγμιότυπα από την πρώτη συνάντηση, εδώ.

Εμψυχωτές, δάσκαλοι: Κώστας Κλάδης, Γιώργος Γιαννακόπουλος, Βαγγέλης Αυγέρης, Βασιλική Σιδέρη και Μυρσίνη Καταλειφού

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6944796997 – 6947993402  – 2104816200 (Δευτέρα με Παρασκευή 09:00 – 15:00)

Χρήσιμα links: Βlog  – Facebook group  –Site Θέατρο Κάτω από τη γέφυρα

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΑΡΡΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020 “ΕΚΠΕΜΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ”

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΑΡΡΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020    “ΕΚΠΕΜΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ”   https://www.youtube.com/watch?v=rxUN2trkhAc&feature=youtu.be Μια νέα πρωτοποριακή ιδέα προτείνει η Φωτεινή Δάρρα με τους συνεργάτες της, δημιουργώντας ένα πολιτιστικό γεγονός με τον παλμό του

«ΠΡΟΔΟΣΙΑ»

«ΠΡΟΔΟΣΙΑ» τον Οκτώβρη στο θέατρο ΒΡΕΤΑΝΙΑ Ο Λάκης, ο Αιμίλιος και η Αθηνά στο εμβληματικό έργο του Χάρολντ Πίντερ «Προδοσία» τον Οκτώβρη στο Θέατρο Βρετάνια.

Κωνσταντίνος Αργυρός – «Αθήνα Μου»

Κωνσταντίνος Αργυρός – «Αθήνα Μου» Στην κορυφή του YouTube μέσα σε λίγες ώρες βρέθηκε η «Αθήνα Μου» του Κωνσταντίνου Αργυρού, αποσπώντας παράλληλα διθυραμβικές κριτικές και θετικά σχόλια! Ο πιο επιτυχημένος καλλιτέχνης

Διεθνές Δίκτυο Θεάτρου Ντοκιμαντέρ Έρευνα, καλλιτεχνική δημιουργία και ανάδειξη του Θεάτρου Ντοκιμαντέρ

Διεθνές Δίκτυο Θεάτρου Ντοκιμαντέρ Έρευνα, καλλιτεχνική δημιουργία και ανάδειξη του Θεάτρου Ντοκιμαντέρ Πρώτη διεθνής συνάντηση 11, 12 & 13 Σεπτεμβρίου 2020 Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων