Μελίνα Τανάγρη – Δήμος Ζωγράφου

Το ΝΠΔΔ πολιτισμού και αθλητισμού Δήμου Ζωγράφου σχεδιάζει, οργανώνει και υλοποιεί για 33η  χρονιά τους  Πανελλήνιους Θεατρικούς Αγώνες Ερασιτεχνικών Θιάσων.

Αυλαία και πάμε από τις 5 μέχρι και τις 26 Σεπτεμβρίου, στο Υπαίθριο Θέατρο του Δήμου Ζωγράφου κάθε βράδυ, με θεατρικές παραστάσεις και θεματικά εργαστήρια.

Για μία ακόμα χρονιά, θεατρικές ερασιτεχνικές ομάδες από όλη την Ελλάδα, θα συναντηθούν για να παρουσιάσουν το έργο τους, και να μεταφέρουν στο κοινό, το πάθος τους για τη δημιουργία και  την τέχνη του θεάτρου.

Στη διάρκεια του φετινού  θεσμού  εκτός από το διαγωνιστικό μέρος  το οποίο θα διαρκέσει  από τις 5 ως τις 14 Σεπτεμβρίου και στο οποίο λαμβάνουν μέρος οι ερασιτεχνικές ομάδες που επιλέχθηκαν από την προκριματική επιτροπή, θα διεξαχθούν δωρεάν  σεμινάρια και εργαστήρια από καταξιωμένους δασκάλους.  Μετά την τελετή απονομής η οποία πλαισιώνεται από τη μουσική παράσταση  «Τραγούδια επί Σκηνής» , συνεχίζουμε από 19 έως και 22 Σεπτεμβρίου, με το Θεατρικό Εργαστήρι του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Ζωγράφου  ενώ στις 25 και 26 Σεπτέμβρη  φιλοξενούμε  δύο παραστάσεις σχολείων της πόλης μας.

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη. Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης συγκεντρώνουμε τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του Δήμου.

Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη της προκριματικής και κριτικής επιτροπής για την συμβολή στην επιτυχή διοργάνωση των 33ων Πανελλήνιων Θεατρικών Αγώνων:

ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:

Πρόεδρος: Άγγελος Παπαδημητρίου, εικαστικός, ηθοποιός

Μέλη: Κώστας Αυγέρης σκηνοθέτης, Ρουμπίνη Βασιλακοπούλου ηθοποιός,  Μαρία Ευσταθιάδη συγγραφέας-μεταφράστρια, Μαρία Κατσιαδάκη ηθοποιός. Ζώης Τριανταφύλλου-Σφακιανάκης θεατρικός συντάκτης

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πρόεδρος : Νίκος Γκεσούλης ηθοποιός-σκηνοθέτης

Μέλη: Μαρία Βαρδάκα θεατρολόγος-σκηνοθέτης, Βάλια Σαπανίδου ηθοποιός-σκηνοθέτης

 

Επιμέλεια διοργάνωσης: Δημήτρης Ντάσκας-ηθοποιός

INFO: Γρ. Πολιτισμού ΝΠΔΔ τηλ.: 210-7481396

Ανακρέοντος 60, 3ος όροφος

Email: [email protected]

 

Περισσότερες πληροφορίες στο  τηλ.: 210 7481396

Στο site μας:

https://www.culturezografou.com/

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΡΙΧΑΡΔΟΣ ΙΙΙ* του Ανδρέα Φλουράκη

ΡΙΧΑΡΔΟΣ ΙΙΙ* Ελεύθερη διασκευή του Ανδρέα Φλουράκη στο ομώνυμο έργο του William Shakespeare  Σύγχρονο Θέατρο Για 15 παραστάσεις Η ομάδα Anima και η σκηνοθέτις Ρουμπίνη