Το Πανεπιστήμιο των Ορέων, επισκέφθηκε την Σχοινούσα

Το Πανεπιστήμιο των Ορέων, επισκέφθηκε την Σχοινούσα των Κυκλάδων, ύστερα από αιτήματα κατοίκων και αρχών του νησιού, την εβδομάδα από 22 έως και 29 Αυγούστου 2019.

Ο καθ. Ιωάννης Παλλήκαρης, με την ομάδα των εθελοντών ιατρών και νοσηλευτών του ΠτΟ, εξέτασαν το μεγαλύτερο ποσοστό των κατοίκων της νήσου στο νέο κινητό οφθαλμολογικό κλιμάκιο του Πανεπιστημίου.

Η υποστήριξη του ζεύγους Βασίλη Μουνδρέα και Αρλέτας Κατσιμπίρη ήταν ευγενής και θερμή.

Κατά την διάρκεια της εξόρμησης, η κ. Β. Τερζάκη παρουσίασε μέρος των ιστορικών και αριθμημένων υφαντών του πολύτιμου αρχείου της Αποστολής Πηνελόπη Gandhi, στις κυρίες και αρχόντισσες του νησιού, οι οποίες ήδη προσεγγίζουν την υφαντική τέχνη με την γνωστή κομψότητα που ύφαιναν οι υφάντριες των Κυκλάδων και με την ευεργεσία σημαντικών προσωπικοτήτων που άδολα αγαπούν το νησί της Σχοινούσας.

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΥΔΡΑΣ

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ-ΜΟΥΣΕΙΟ ΥΔΡΑΣ σε συνεργασία με την ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΥΔΡΑΣ παρουσιάζουν σε πανελλήνια πρεμιέρα στον Κινηματογράφο Γαρδένια το Σάββατο, 8 Αυγούστου 2020 και ώρα

Χ LA LA LA presents WIM MERTENS

Χ LA LA LA presents WIM MERTENS INESCAPABLE TOUR 2020 40η επέτειος 1980-2020 Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020 Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων Η «αναπόφευκτη» επιστροφή του αρχιτέκτονα