Το Πανεπιστήμιο των Ορέων, επισκέφθηκε την Σχοινούσα

Το Πανεπιστήμιο των Ορέων, επισκέφθηκε την Σχοινούσα των Κυκλάδων, ύστερα από αιτήματα κατοίκων και αρχών του νησιού, την εβδομάδα από 22 έως και 29 Αυγούστου 2019.

Ο καθ. Ιωάννης Παλλήκαρης, με την ομάδα των εθελοντών ιατρών και νοσηλευτών του ΠτΟ, εξέτασαν το μεγαλύτερο ποσοστό των κατοίκων της νήσου στο νέο κινητό οφθαλμολογικό κλιμάκιο του Πανεπιστημίου.

Η υποστήριξη του ζεύγους Βασίλη Μουνδρέα και Αρλέτας Κατσιμπίρη ήταν ευγενής και θερμή.

Κατά την διάρκεια της εξόρμησης, η κ. Β. Τερζάκη παρουσίασε μέρος των ιστορικών και αριθμημένων υφαντών του πολύτιμου αρχείου της Αποστολής Πηνελόπη Gandhi, στις κυρίες και αρχόντισσες του νησιού, οι οποίες ήδη προσεγγίζουν την υφαντική τέχνη με την γνωστή κομψότητα που ύφαιναν οι υφάντριες των Κυκλάδων και με την ευεργεσία σημαντικών προσωπικοτήτων που άδολα αγαπούν το νησί της Σχοινούσας.

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΑΡΡΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020 “ΕΚΠΕΜΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ”

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΑΡΡΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020    “ΕΚΠΕΜΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ”   https://www.youtube.com/watch?v=rxUN2trkhAc&feature=youtu.be Μια νέα πρωτοποριακή ιδέα προτείνει η Φωτεινή Δάρρα με τους συνεργάτες της, δημιουργώντας ένα πολιτιστικό γεγονός με τον παλμό του

«ΠΡΟΔΟΣΙΑ»

«ΠΡΟΔΟΣΙΑ» τον Οκτώβρη στο θέατρο ΒΡΕΤΑΝΙΑ Ο Λάκης, ο Αιμίλιος και η Αθηνά στο εμβληματικό έργο του Χάρολντ Πίντερ «Προδοσία» τον Οκτώβρη στο Θέατρο Βρετάνια.

Κωνσταντίνος Αργυρός – «Αθήνα Μου»

Κωνσταντίνος Αργυρός – «Αθήνα Μου» Στην κορυφή του YouTube μέσα σε λίγες ώρες βρέθηκε η «Αθήνα Μου» του Κωνσταντίνου Αργυρού, αποσπώντας παράλληλα διθυραμβικές κριτικές και θετικά σχόλια! Ο πιο επιτυχημένος καλλιτέχνης