170 τετραγωνικά (MOONWALK)

170 τετραγωνικά (MOONWALK)

του Γιωργή Τσουρή στο Θέατρο Ιλίσια Βολανάκης

από τις 11 Νοεμβρίου για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων

Δείτε το τρέιλερ :https://www.youtube.com/watch?v=h1VmLsD_oLI

 

Μετά από την ενθουσιώδη υποδοχή και τις συνεχόμενες SOLD OUT παραστάσεις, το νέο έργο του Γιωργή Τσουρή «170 τετραγωνικά», επιστρέφει για δεύτερη χρονιά, για έναν περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, από τις 11 Νοεμβρίου, στο Θέατρο Ιλίσια Βολανάκης, κάθε Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη.

Η εταιρεία θεάτρου Ma non troppo των Γιωργή Τσουρή και Βάλιας Παπακωνσταντίνου, μετά από δύο άκρως επιτυχημένες δουλειές («Τα Λουλούδια στην Κυρία» και «Χαρτοπόλεμος»), καταπιάνεται εκ νέου με το νεοελληνικό κείμενο, σε μια παράσταση συγκρούσεων και κωμικοτραγικών ανατροπών, που κέρδισε κοινό και κριτικούς από την πρώτη στιγμή.

Το έργο «170 τετραγωνικά», με  άξονα το εδώ και το τώρα της Ελλάδας, ξεδιπλώνει μια ιστορία με πολύ αγωνία, χιούμορ και σκληρό  ρεαλισμό, που συνδυάζει έντονες κωμικές και δραματικές στιγμές. Μια τραγωδία «για όλη την οικογένεια», με πρόσωπα της διπλανής μας πόρτας και καταστάσεις ακραίες και συνάμα αναγνωρίσιμες. Την παράσταση σκηνοθετεί ο Γιώργος Παλούμπης.

 

Τα πρόσωπα υποδύονται οι ηθοποιοί: Αμαλία Αρσένη, Βάλια Παπακωνσταντίνου, Αντώνης Τσιοτσιόπουλος, Άννα Πατητή και ο Γιωργής Τσουρής.

 

Λίγα λόγια για το έργο:

Σε μια μικρή επαρχιακή πόλη της Ελλάδας, ο θάνατος του πατέρα, ξαναφέρνει κάτω από την ίδια στέγη δύο αδερφές που έμεναν μακριά. Σκληρές αντιθέσεις και διαφωνίες, δημιουργούν μια έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στη μικρή εγκυμονούσα αδερφή, τον σύντροφό της και τη μεγάλη αδερφή, η οποία επιστρέφει στο σπίτι μετά από πολυετή απουσία με σκοπό να το πουλήσει.

Μια απογευματινή επίσκεψη – βόμβα, θα φέρει αντιμέτωπους όλους τους αντιήρωές μας με το παρελθόν, το παρόν και κυρίως το μέλλον τους, και θα εκτροχιάσει με κωμικό και απρόσμενο τρόπο την ήδη ασταθή πορεία τους. Κρυμμένα μυστικά, απανωτές ανατροπές και εκκωφαντικές αποκαλύψεις συνθέτουν έναν οικογενειακό συναισθηματικό ντέρμπυ κορυφής, σε ένα «ρινγκ» 170 τετραγωνικών μέτρων.  Πόσα νομίζεις ότι ξέρεις για τους πιο κοντινούς σου ανθρώπους; Ποιος θα μείνει όρθιος στο τέλος;

Το αίμα νερό δε γίνεται, αλλά όταν το αίμα βράζει…

 

 

Συντελεστές:

Συγγραφέας: Γιωργής Τσουρής

Σκηνοθεσία: Γιώργος Παλούμπης

Μουσική – Video εγκατάσταση: Γιωργής Τσουρής

Δραματουργική επεξεργασία: Βάλια Παπακωνσταντίνου – Γιώργος Παλούμπης

Σκηνικά: Κωνσταντίνα Μαρδίκη – Έλλη Παπαδάκη

Κοστούμια: Βασιλική Σύρμα

Βοηθός σκηνοθέτης: Γιωργής Τσουρής

Φωτισμοί: Σεμίνα Παπαλεξανδροπούλου

Σχεδιασμός μακιγιάζ: Άρτεμις Βαλτάτζη

Φωτογραφίες: Ανδρέας Παπακωνσταντίνου – Γεωργία Παναγοπούλου

 

Ηθοποιοί:

Αμαλία Αρσένη

Βάλια Παπακωνσταντίνου

Αντώνης Τσιοτσιόπουλος

Άννα Πατητή

Γιωργής Τσουρής

 

Παραστάσεις:

Κυριακή και Τρίτη: 21:15, Δευτέρα:20:15 από 11/11 μέχρι 20/12

Διάρκεια παράστασης: 90 λεπτά χωρίς διάλειμμα

 

Τιμές εισιτηρίων:

14 ευρώ  κανονικό

12 ευρώ  φοιτητικό, άνω των 65, και ΑΜΕΑ

10 ευρώ ανέργων

5 ευρώ ατέλεια

 

Προπώληση εισιτηρίων:

viva.gr

Και στο ταμείο του θεάτρου τηλ. 2107223010

 

Ιλίσια-Βολανάκης

Παπαδιαμαντοπούλου 4,Ιλίσια, Αθήνα

Τηλ.: 2107223010

 

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα»

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα» Κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group Κυκλοφορεί το καινούργιο τραγούδι του Νίκου Ζιώγαλα από το Ogdoo Music Group. Σε στίχους και μουσική που έγραψε ο