3ο Stray Art Festival Σύρος

3ο Stray Art Festival 

τοιχογραφίες | δρώμενα | μουσική | φαγητό | performances

20 – 22 Σεπτεμβρίου 2019 | Ερμούπολη, Σύρος

Συνεργασία με τους BAiLDSA

Η BAiLDSA είναι μια μπάντα balkan punk n’ roll από τη Θεσσαλονίκη που από το ξεκίνημα τους το 2008, ανέπτυξαν σταδιακά τον ξεχωριστό και ατομικό τους ήχο συνδυάζοντας το βαλκανικό-τσιγγανικό ύφος με στοιχεία από ska, punk, reggae, rap, electro και ακόμη και indie, psychedelic rock και stoner.

Από την αρχή της καριέρας τους, η BAiLDSA συμμετέχει ενεργά στις δυνάμεις της κοινωνικής αλλαγής και αντιτίθεται στον ρατσισμό και το φασισμό μέσω των τραγουδιών και της γενικής τους στάσης. Η ίδια η μπάντα είναι ο φορέας ενός αισιόδοξου μηνύματος ενότητας και αλληλεγγύης, που εξαπλώνονται σαν πυρκαγιά σε κάθε σημείο που επισκέπτονται και παίζουν.

Στα πλαίσια δημιουργίας του τηλεοπτικού σποτ του 3ου Stray Art Festival που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά ανάμεσα άλλων και από την ΕΡΤ και την ΕΡΤ Αιγαίου ενσωματώθηκε το τραγούδι των BAiLDSA, Jarnasali από τον πρώτο δίσκο  τους”United States of Balkans” (2011).

 

Ευχαριστούμε θερμά την μπάντα και τα μέλη της:

Thanos Gountanos: guitar, vocals

Dimitris Havlidis: trumpet, vocals

Yiannis Vamvakas: accordion, vocals

Yiannis Ioannidis: bass

Prodromos Mistakidis: drums

https://www.youtube.com/watch?v=RonrRBXW71c&feature=share

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα»

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα» Κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group Κυκλοφορεί το καινούργιο τραγούδι του Νίκου Ζιώγαλα από το Ogdoo Music Group. Σε στίχους και μουσική που έγραψε ο