Season opening με τριήμερο πάρτυ! Παρασκευή και 13, στο FAUST!

Season opening με τριήμερο πάρτυ!
Παρασκευή και 13, στο 
FAUST!

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος το FAUST Bar-Theatre-Arts ανοίγει ξανά τις πόρτες του και υποδέχεται το κοινό  δυναμικά με ζωντανές εμφανίσεις ξεχωριστών καλλιτεχνών, live parties, διακεκριμένους DJs, premium ποτά και ευφάνταστα κοκτέιλς στον ζεστό και φιλόξενο χώρο του.
 
Φέτος, γιορτάζουμε την έναρξη της σεζόν με τρία ξεχωριστά events: Ξεκινάμε Παρασκευή και 13 με ένα δυνατό live party με τους DK & The Band, το Σάββατο 14 έρχονται στη σκηνή του Faust από Θεσσαλονίκη οι Long3 και Pepe Frantik τα ιδρυτικά μέλη των “Above The Hood”, που θεωρείται από τα πιο ελπιδοφόρα σχήματα στην ελληνική ραπ σκηνή για μία εκρηκτική ραπ βραδιά και την Κυριακή 15, ξεκινάνε τα μηνιαία μας ραντεβού με την ομάδα Athens Shibari, η οποία όπως και πέρσι υπόσχεται να φέρει τους καλύτερους shibari performers της Ευρώπης.
 

ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
LONG3 & PEPE FRANTIK

Ο Long 3 κ ο Pepe Frantik «κατηφορίζουν» στην Αθήνα για μια εκρηκτική ραπ βραδιά την στο Faust! Οι Above the Hood  είναι μία ομάδα μουσικών με κοινό παρανομαστή την αγάπη τους για τη μουσική. Η ενέργεια και το vibe που δημιουργούν στις live εμφανίσεις τους είναι μοναδικά και είναι εκπρόσωποι του νέου κύματος της ραπ, με έναν δικό τους ξεχωριστό ήχο που προκύπτει από τη συνεργασία της ομάδας.
Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, o Long3 μαζί με τον Pepe Frantik υπόσχονται ένα live με «super performance, ενέργεια, vibes, mosh pits και πολύ ιδρώτα…»!

Info:
Ώρα έναρξης: 21:30
Είσοδος: 8€

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ATHENSHIBARI

Η ομάδα AthenShibari σας προσκαλεί στο πρώτο μεγάλο event της νέας σεζόν, για την τέχνη του ερωτικού ιαπωνικού δεσίματος, στις 15 Σεπτέμβρη, στο FAUST Bar-Theatre-Arts.
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε μια μοναδική συνεργασία με την ομάδα μας, ο ταλαντούχος Canis Lupus με την χαριτωμένη παρτενέρ του Petite Pretzel από το Λονδίνο. Μαζί τους στην σκηνή οι εξέχοντες εγχώριοι καλλιτέχνες Alexis D και May June.

Info:
Doors open at 21:30
Είσοδος: 7€

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

La Divina, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας

Aria Hotels: Το νέο πολυτελές ξενοδοχείο La Divina υποδέχεται τους επισκέπτες του στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας Τα Aria Hotels, η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων