Οι Nora’s Cinematic (το project της Ελεονόρας Μανόνα) στη μουσική σκηνή του Faust!

Οι Nora’s Cinematic (το project της Ελεονόρας Μανόνα) επιστρέφουν δυναμικά στη βάση τους και καλωσορίζουν τη νεα σεζόν, στη μουσική σκηνή του Faust!

 

Ποιος μπορεί να αμφισβητήσει την σπουδαιότητα της μουσικής σε μία ταινία; Σίγουρα oχι οι Nora’s Cinematic αφού χάρις στην αγάπη τους για την κινηματογραφική μουσική, δημιούργησαν ένα πρόγραμμα εξ’ολοκλήρου βασισμένο στα πιο γνωστά και αγαπημένα μας soundtrack, του ξένου αλλά και ελληνικού κινηματογράφου.
Τα ηχοχρώματα των εγχόρδων, οι αρμονίες των φωνών και του πιάνου , και ο παλμός των κρουστών ενώνονται για να μας ταξιδέψουν σε μία διαφορετική Κυριακάτικη βραδιά, που σινεφίλ ή μη, δεν πρεπει να χασετε!
Μέσα στις μουσικές τους επιλόγες βρίσκονται επίσης πρωτότυπες συνθέσεις απ’την πρώτη δισκογραφική δουλειά της Ελεονόρας Μανόνα (Somewhere i) (MLK), ενώ για πρώτη φορά θα ακούσουμε το ”Νοstos”, σε σύνθεση του Μάριου Καραμπότη. Special guest αυτής της βραδιάς ο Σπύρος Κολλαίτης (Calu Cacu), στο σαξόφωνο και στο τραγούδι!

Σας περιμένουμε λοιπόν την Κυριακή, 3 Νοεμβρίου και ώρα 21.00 στο Faust (Kαλαμιώτου 11 και Αθηναίδος 12) για την πιο κινηματογραφική σας βραδιά !

Είσοδος: 5 ευρώ χωρίς ποτό
Για κρατήσεις: 210 3234095

Poster artwork: Evros Voskarides
NORA’S CINEMATIC:
Eλεονόρα Μανόνα: φωνή, ακορντεόν, βιολί
Μάριος Καραμπότης: πιάνο, εχορχηστρώσεις διασκευών, φωνητικά
Μαρία Μιχαλάκα: βιολί, φωνή
Φιφή Αλεξοπούλου: τσέλο
Vago Cuervo: κρουστά
Γιώργος Μουρούτσος : ηλ. κοντραμπάσο

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ LIVE ΣΤΟ CAJA DE MUSICA

ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ LIVE ΣΤΟ CAJA DE MUSICA ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ   Ο Μιθριδάτης επιστρέφει ζωντανά, στη μουσική σκηνή Caja De Musica. Σας προσκαλούμε όλους, σε ένα φαντασμαγορικό Live, να γίνετε