Το Περιβόλι του Ουρανού με ΛΑΙΚΑ ΣΤΑ…  FM

Το Περιβόλι του Ουρανού
με ΛΑΙΚΑ ΣΤΑ…  FM

Χρήστος Νικολόπουλος, Πίτσα Παπαδοπούλου, Στέλιος Διονυσίου

και η Ευτυχία Μητρίτσα 

4ος χρόνος επιτυχίας

ΠΡΕΜΙΕΡΑ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

 

Στo  Περιβόλι του Ουρανού, στο ιστορικό μαγαζί της Πλάκας, η επιτυχία συνεχίζεται για 4η χρονιά με  τον αγαπημένο Έλληνα λαϊκό συνθέτη και δεξιοτέχνη του μπουζουκιού Χρήστο Νικολόπουλο, την αυθεντική Πίτσα Παπαδοπούλου, τον υπέροχο Στέλιο Διονυσίου.  Μαζί τους μία τραγουδίστρια της νέας γενιάς η Ευτυχία Μητρίτσα.

Με ΛΑΙΚΑ ΣΤΑ… FM, ένα πρόγραμμα τραγουδιών που όλοι έχουμε αγαπήσει, στο Περιβόλι του Ουρανού για αυθεντική διασκέδαση κάθε Παρασκευή, Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι.

Εξαιρετικές φωνές, καλό λαϊκό τραγούδι, δυνατό ρεπερτόριο, ποιότητα στη διασκέδαση, αλλά και σχέση αγάπης και σεβασμού με το κοινό, είναι το μυστικό της επιτυχίας της εξαιρετικής συντροφιάς στο Περιβόλι του Ουρανού.

Συμμετέχουν η Λουκία Βαλάση με το σαντούρι της και ο Αλέξανδρος Τσαλαπατάνης με την κιθάρα του. Τη μουσική επιμέλεια του προγράμματος το οποίο συνοδεύει μια ορχήστρα με άριστους μουσικούς, έχει αναλάβει ο Νίκος Στρατηγός.

Το ανανεωμένο και καλόγουστο Περιβόλι του Ουρανού εκτός από ένα υπέροχο πρόγραμμα προσφέρει και ένα εξαιρετικά ποιοτικό φαγητό με γεύσεις που ξεχωρίζουν, φτιαγμένο με μεράκι και φροντίδα.

Εμείς θα τραγουδάμε λοιπόν στο Περιβόλι του Ουρανού με ΛΑΙΚΑ ΣΤΑ… FM  σαν το παλιό καλό καιρό με τον Χρήστο Νικολόπουλο, την Πίτσα Παπαδοπούλου, τον Στέλιο Διονυσίου και την Ευτυχία Μητρίτσα.

 

Το Περιβόλι του Ουρανού
Λυσικράτους 19, Πλάκα
Τηλ: 2103235517
Ημέρες λειτουργίας: Παρασκευή-Σάββατο βράδυ & Κυριακή μεσημέρι

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

2ο Διεθνές φεστιβάλ φωτογραφίας ”PHOTOSYNTHESIS:2024”

Οι δηλώσεις συμμετοχής για το 2ο Διεθνές φεστιβάλ φωτογραφίας ”PHOTOSYNTHESIS:2024” για επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες φωτογράφους μόλις ξεκίνησαν! Το 2ο Διεθνές φεστιβάλ φωτογραφίας ”PHOTOSYNTHESIS:2024” για

«Κράτα Με» Πέγκυ Ζήνα

Η Πέγκυ Ζήνα επανέρχεται δισκογραφικά και μας λέει «Κράτα Με», χαρίζοντας ακόμα μία επιτυχία που ακούγεται δυνατά! Το «Κράτα Με» είναι ένα ρυθμικό ερωτικό τραγούδι, που «μυρίζει» συναίσθημα και