«Ο Καραγκιόζης τραγουδιστής»

 

«Ο Καραγκιόζης τραγουδιστής»

από τον Τάσο Κώνστα & τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο

στις Νέες «Φιγούρες & Κούκλες»
Αχιλλέως 90, Π. Φάληρο (Στάση ΤΡΑΜ «Αμφιθέας»)


Για 5 μόνο Παραστάσεις:

Κυριακές: 10/11, 8/12, 19/1 , 9/2, 15/3, στις 12.00

 Τι συμβαίνει όταν ο δεξιοτέχνης του πανιού και της φιγούρας Τάσος Κώνστας συναντά τον «Άνθρωπο-Ορχήστρα» Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο;

Συμβαίνει κάτι μαγικό! Μια παράσταση, γεμάτη χρώματα και πλημμυρισμένη μουσικές που θα έχουν την ευκαιρία μικροί και μεγάλοι να απολαύσουν στις νέες Φιγούρες και Κούκλες στο Παλαιό Φάληρο για 5 μόνο Κυριακές με έναρξη στις 10 Νοεμβρίου στις 12.00 το μεσημέρι!

 

Ο Τάσος Κώνστας πίσω από το πανί ζωντανεύει μοναδικά έναν ολόκληρο κόσμο με τις φιγούρες του. Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος  στολίζει  με μουσικές τη σκηνή  με τα μουσικά του όργανα και εντυπωσιάζει με τις ερμηνείες του.

Φέτος συναντώνται, συμπράττουν και συνδημιουργούν για χάρη του θεάτρου σκιών και των μικρών και μεγάλων φίλων του, στις Νέες «Φιγούρες & Κούκλες».

Η νέα παράσταση  του Τάσου Κώνστα, ντύνεται μουσικά από τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο, ο οποίος συμπράττει έξω από το πανί, με την “ορχήστρα” του, αλλά και διευθύνει ως μαέστρος τους χάρτινους ήρωες και το κοινό που συμμετέχει ως χορωδία!

Με τον «Καραγκιόζη τραγουδιστή», στις Νέες «Φιγούρες &Κούκλες» όχι μόνο γελάμε , αλλά και τραγουδάμε!

Οι δύο δημιουργοί σε μεγάλα κέφια και το κοινό σε μεγάλα γλέντια!

 

Θα απολαύσετε αυτή την ξεχωριστή παράσταση θεάτρου σκιών, από τον Οκτώβριο, Κυριακές για το κοινό και καθημερινές για σχολεία.

 

Info:

Τοποθεσία: «Φιγούρες και Κούκλες» – Νέος χώρος, Αχιλλέως 90, Παλαιό Φάληρο  (Στάση ΤΡΑΜ «Αμφιθέας»)

Ημερομηνία: Κυριακές: 10/11, 8/12, 19/1 , 9/2, 15/3, στις 12.00

Πληροφορίες-Κρατήσεις θέσεων: Τηλ. 210 3227507 / 6937714733  –  www.fkt.gr

Τιμή Εισιτηρίου: 7 ευρώ – οικογενειακό 4 ατόμων 24

 

 

Share:

More Posts

O Γιος του Φλοριάν Ζελλέρ

Ο  Γ Ι Ο Σ του Φλοριάν Ζελλέρ   Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος   Κεντρική Σκηνή 5.12.2019 – 12.04.2020 Ο 17χρονος Νικολά περνάει μια δύσκολη φάση

Φωτεινή Δάρρα «Νύχτες στο φως»

Φωτεινή Δάρρα «Νύχτες στο φως» Συμμετέχουν: Γιώργος Καραδήμος – Αιμίλιος Συμβουλίδης     Η Φωτεινή Δάρρα η ερμηνεύτρια με την αισθαντική φωνή και την δυναμική

Send Us A Message