«Όταν ο Βάγκνερ συνάντησε τις ντομάτες» μια προβολή για καλό σκοπό

Προβολή του βραβευμένου ντοκιμαντέρ

της Μαριάννας Οικονόμου

«Όταν ο Βάγκνερ συνάντησε τις ντομάτες»

το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

στον κινηματογράφο Δαναό

για την ενίσχυση των σκοπών

του Ελληνικού Παιδικού Μουσείου

 Το Σωματείο «Ελληνικό Παιδικό Μουσείο» με μεγάλη χαρά προσκαλεί τους φίλους του και όλους όσοι επιθυμούν να ενισχύσουν το έργο του στην προβολή του βραβευμένου ντοκιμαντέρ της Μαριάννας Οικονόμου «Όταν ο Βάγκνερ συνάντησε τις ντομάτες»

το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 16:00 στον κινηματογράφο Δαναό.

 

Το πρωτότυπο και γεμάτο χιούμορ ντοκιμαντέρ που διαδραματίζεται σε ένα χωριό του θεσσαλικού κάμπου μιλάει για τη δύναμη των ανθρώπινων σχέσεων, τη σημασία να βλέπει κανείς τη ζωή διαφορετικά και να επαναπροσδιορίζεται σε δύσκολους καιρούς.

 

Την προβολή θα τιμήσει με την παρουσία της η Μαριάννα Οικονόμου, σκηνοθέτης και μέλος της Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου και θα συνομιλήσει με το κοινό. Επίσης, μετά την προβολή θα μοιραστούν στο κοινό παραδοσιακοί σπόροι από την κοινότητα «Πελίτι» (https://peliti.gr/).

 

Εισιτήρια: 10 ευρώ

Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση των σκοπών του Ελληνικού Παιδικού Μουσείου

 

Πληροφορίες, κρατήσεις, αγορά εισιτηρίων:

 

Υποστηρικτής: ΔΑΝΑΟΣ Κινηματογράφος

 

(*)  Η ταινία έχει αποσπάσει το βραβείο Κριτικών Κινηματογράφου Fipresci στο 21ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης ενώ επίσης, αποτελεί την πρόταση της αρμόδιας επιτροπής του Υπουργείου Πολιτισμού για την εκπροσώπηση της χώρας μας στη διεκδίκηση του Βραβείου Διεθνούς Ταινίας Μεγάλου Μήκους της 92ης Διοργάνωσης των βραβείων Όσκαρ.

Λίγα λόγια για το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο

Το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο κοινωφελούς χαρακτήρα με εκπαιδευτικό και πολιτιστικό σκοπό που ιδρύθηκε το 1987 στην Αθήνα.

 

Παράλληλα με τα εκπαιδευτικά έργα που σχεδιάζει και πραγματοποιεί εδώ και 32 έτη σε άλλα μουσεία και ευρύτερα μουσειακούς χώρους, από το 1994 λειτουργεί με την πολύτιμη συνεργασία του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων το «Παιδικό Μουσείο της Αθήνας» (Ρηγίλλης & Βασ. Γεωργίου Β΄17-19, Αθήνα, Κτίριο Ωδείου Αθηνών), ένα μουσείο ειδικά σχεδιασμένο για να εξυπηρετεί τις ανάγκες και τις δυνατότητες των παιδιών έως 12 χρόνων αλλά και της σχολικής κοινότητας και των οικογενειών που ενδιαφέρονται για την ανάπτυξή τους.

 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το www.hcm.gr

 

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα»

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα» Κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group Κυκλοφορεί το καινούργιο τραγούδι του Νίκου Ζιώγαλα από το Ogdoo Music Group. Σε στίχους και μουσική που έγραψε ο