ZOMBIELAND: ΔΙΠΛΗ ΒΟΛΗ

ZOMBIELAND: ΔΙΠΛΗ ΒΟΛΗ


(Zombieland: Double Tap)

Ξεκαρδιστικές και χαοτικές καταστάσεις, που εκτυλίσσονται από τον Λευκό Οίκο μέχρι την ενδοχώρα, φέρνουν τους τέσσερις ήρωες αντιμέτωπους με νέα είδη ζόμπι, τα οποία έχουν εξελιχθεί μέσα στα χρόνια, αλλά και με καινούριους επιζήσαντες του σπάνιου πια ανθρώπινου είδους. Πάνω απ’ όλα οι τέσσερις τους πρέπει να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της δικής τους αυτοσχέδιας οικογένειας, καθώς περνάνε τα χρόνια και μεγαλώνουν.

Μία δεκαετία μετά την πρώτη ταινία που έγινε επιτυχία και καθιερώθηκε σαν ένα απολαυστικό δείγμα καλτ κινηματογράφου, ο βραβευμένος με Emmy Woody Harrelson (The Highwaymen, True Detective), o Jesse Eisenberg (The Social Network, Justice League), η Abigail Breslin (Little Miss Sunshine, Scream Queens) και η βραβευμένη με Όσκαρ Emma Stone (La La Land) ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους με τον σκηνοθέτη Ruben Fleischer (Venom, Superstore).

7 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood

 

Trailer
https://youtu.be/-JKwTtyY56w

 

Μια δεκαετία μετά την πρώτη ταινία που έγινε επιτυχία και καθιερώθηκε ως ένα απολαυστικό δείγμα καλτ κινηματογράφου, ο -βραβευμένος με Emmy- Woody Harrelson (The Highwaymen, True Detective), o Jesse Eisenberg (The Social Network, Justice League), η Abigail Breslin (Little Miss Sunshine, Scream Queens) και η -βραβευμένη με Όσκαρ- Emma Stone (La La Land) ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους με τον βετεράνο σκηνοθέτη Ruben Fleischer (Venom, Superstore).

 

Το σίκουελ παραμένει πιστό στο αναπάντεχο και σαρκαστικό ύφος της πρώτης ταινίας, ενώ το πετυχημένο καστ συμπληρώνεται από ενδιαφέροντες χαρακτήρες. Ανάμεσα τους οι Rosario Dawson (The Defender), Zoey Deutch και Luke Wilson (Vacancy, Old School).

 

 

ΣΥΝΟΨΗ

 

 

Ξεκαρδιστικές και χαοτικές καταστάσεις, που εκτυλίσσονται από τον Λευκό Οίκο μέχρι την ενδοχώρα, φέρνουν τους τέσσερις ήρωες αντιμέτωπους με νέα είδη ζόμπι, τα οποία έχουν εξελιχθεί μέσα στα χρόνια, αλλά και με καινούργιους επιζήσαντες του -σπάνιου πια- ανθρώπινου είδους. Πάνω απ’ όλα, οι τέσσερίς τους πρέπει να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της δικής τους αυτοσχέδιας οικογένειας, καθώς περνούν τα χρόνια και μεγαλώνουν.

Διάρκεια: 99’

ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΙ

ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ

 

 

 

 

Όταν ξανασυναντάμε την τετράδα -τον Columbus, τον Tallahassee, τη Wichita και τη Little Rock- έχουν όλοι τακτοποιηθεί σαν οικογένεια στον Λευκό Οίκο. Ναι, στον Λευκό Οίκο.

 

Αλλά, όπως συμβαίνει στις οικογένειες, αρχίζουν να έχουν θέματα. Ο Columbus και η Wichita έχουν γίνει ζευγάρι και ενώ ο Columbus είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα, η Wichita παραμένει μοναχική και ανεξάρτητη. Ο Tallahassee, εντωμεταξύ, έχει αναλάβει χρέη πατρικής φιγούρας για τη Little Rock, που έχει γίνει πια γυναίκα. Θέλει να γνωρίσει ανθρώπους της ηλικίας της και να βγει από τον αποπνιχτικό Λευκό Οίκο.

 

Αυτό δεν αρέσει στον Tallahassee. Δεν μπορούν να φύγουν και το έξω είναι ακόμα γεμάτο ζόμπι. Όταν η Little Rock εγκαταλείπει τη Witchita για να το σκάσει με τον νέο-χίπι Berkeley (Avan Jogia), η Witchita αναζητά βοήθεια για να τη βρει.

 

«Δέκα χρόνια μετά, είναι ακόμα οικογένεια. Αλλά παλεύουν να βρουν τις ισορροπίες ανάμεσά τους» εξηγεί η Stone. «Καθώς περνούν τα χρόνια, τα ζόμπι έχουν εξελιχθεί. Είναι πιο επικίνδυνα. Μερικοί κανόνες που λειτουργούσαν παλιά, τώρα δεν είναι τόσο αποτελεσματικοί».

 

Σήμα κατατεθέν της πρώτης ταινίας ήταν οι Κανόνες, οι οδηγίες του Columbus προς επιβίωση σε έναν κατεστραμμένο κόσμο γεμάτο ζόμπι. Ο πιο σημαντικός; Η Διπλή Βολή: πυροβολούμε πάντα δύο φορές για να είμαστε σίγουροι ότι εξολοθρεύθηκε το ζόμπι. Δυστυχώς, τα ζόμπι έχουν εξελιχθεί και δεν είναι τόσο εύκολο να σκοτωθούν.

 

Για τον Columbus η προσαρμογή στα νέα δεδομένα είναι δύσκολη. «Ο χαρακτήρας μου σε αυτή την ταινία νιώθει πιο σίγουρος, αλλά από κακή εκτίμηση. Είναι στο πλευρό του Woody, αλλά ο Woody δεν τον θεωρεί άξιο σύμμαχο» εξηγεί ο Eisenberg. «Ο Columbus έχει επιβιώσει την καταστροφή με το μυαλό του και όχι με τη δύναμή του. Αυτή η εμμονή του με τη στρατηγική και τη λεπτομέρεια τού έχει εξασφαλίσει την επιβίωση μέσα από τους κανόνες που δημιούργησε. Δεν είχε πολλές πιθανότητες σε αυτόν τον κόσμο, αλλά τελικά τα κατάφερε».

VISIT

Instagram: /feelgood_entertainment/

 

Twitter: /FeelgoodEntment

 

Facebook: /feelgoodentertainment.gr/

 

Youtube: /Feelgoodentertainment

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ LIVE ΣΤΟ CAJA DE MUSICA

ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ LIVE ΣΤΟ CAJA DE MUSICA ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ   Ο Μιθριδάτης επιστρέφει ζωντανά, στη μουσική σκηνή Caja De Musica. Σας προσκαλούμε όλους, σε ένα φαντασμαγορικό Live, να γίνετε