Μανώλης Λιδάκης  «Να σε πηγαίνω όπου με πας»

Μανώλης Λιδάκης

 «Να σε πηγαίνω όπου με πας»

 

Μαζί του ο Χρυσόστομος Καραντωνίου

 

Το ταξίδι μιας μαγικής φωνής και μιας σπάνιας κιθάρας.

Ο Μανώλης Λιδάκης, ξεκινά τις εμφανίσεις του ανά την Ελλάδα, από τη Χαλκίδα και την «Οδό Ονείρων», την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, με αφορμή τα καινούργια του τραγούδια και συμπράττει επί σκηνής με τον Χρυσόστομο Καραντωνίου, στήνοντας μια παράσταση για φωνή και κιθάρα, επικεντρωμένη στο λυρισμό του, στα τραγούδια του που αγαπάμε και σ΄ εκείνα που ο ίδιος επιλέγει να μοιραστεί μαζί μας, από τις δικές του αναφορές.

Η σύμπραξη αυτή, με τους δυο τους επί σκηνής, αποτελεί ένα μουσικό γεγονός και μια αφορμή να ξαναθυμηθούμε πόση ομορφιά και πόσο αίσθημα μπορεί να νοιώσουμε, ακούγοντας έναν τόσο σπουδαίο ερμηνευτή, τον Μανώλη Λιδάκη, που έχει αφήσει το αποτύπωμά του στις στιγμές μας και τα τραγούδια του στα χείλη μας, να συμπράττει με τον Χρυσόστομο Καραντωνίου, έναν σημαντικό δημιουργό, δεξιοτέχνη και ενορχηστρωτή του νεότερου ελληνικού τραγουδιού.

Στην παράσταση θα ακουστούν  αγαπημένες επιτυχίες του μοναδικού ερμηνευτή,  όπως  τα: «Για να σε συναντήσω», «Μάτια παλάτια», «Με τα φτερά του έρωτα», «Γλάρος», «Ξημέρωμα 1ης Ιανουαρίου 2000 μ.Χ.» που όλοι έχουμε τραγουδήσει,  αλλά και τραγούδια άλλων που ο ίδιος αγαπά και θα τραγουδήσει για πρώτη φορά.

Επίσης, θα παρουσιαστούν  για πρώτη φορά, ζωντανά, τραγούδια από την καινούργια δισκογραφική δουλειά του Μανώλη Λιδάκη  “Να σε πηγαίνω όπου με πας”, σε μουσική του συνοδοιπόρου του στις μουσικές του εμφανίσεις,  Χρυσόστομου Καραντωνίου και σε στίχους του ξεχωριστού Κώστα Φασουλά.

Ο Μανώλης Λιδάκης και ο Χρυσόστομος Καραντωνίου, σε βραδιές  φτιαγμένες  από ακριβές ερμηνείες και αστείρευτες μουσικές,  βραδιές γεμάτες από το πάθος και τη δύναμη που έχουν τα σπουδαία τραγούδια.

 

Οργάνωση παραγωγής: Ηχόχρωμα
Επιμέλεια παραγωγής: Φόρμιγγα art

Info:
Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου
Ώρα έναρξης: 22.00΄

Είσοδος: 13€
«Οδός Ονείρων»: Τσιριγώτη 6, Χαλκίδα
Πληροφορίες – Κρατήσεις: 2221020504 | 6978117103

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Αναστασία Ζαννή «Ραντεβού»

Αναστασία Ζαννή «Ραντεβού» Τρίτη 23 Απριλίου στις 21.00 στο Θέατρο Άλσος Η προπώληση άνοιξε: https://www.more.com/music/anastasia-zanni-rantebou/   Ραντεβού στο Θέατρο Άλσος με την Αναστασία Ζαννή. Ένα μουσικό

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΟΙΩΝΟΣ (THE FIRST OMEN)

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΟΙΩΝΟΣ (THE FIRST OMEN) 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ FEELGOOD Όταν μια νεαρή Αμερικανίδα φτάνει στη Ρώμη για να αφιερώσει τη ζωή της

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ LIVE STREAMING ΓΙΑ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ

Το livestreaming στις παραστατικές τέχνες Streater project Στο ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ-ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟΥ Τέσσερεις Ευρωπαϊκοί καλλιτεχνικοί οργανισμοί στους δαιδαλώδεις και πάντα ενδιαφέροντες δρόμους της τεχνολογίας Συνεργάζονται, ερευνούν και