ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ, ΝΙΚΗ ΓΡΑΝΑ & ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ, ΝΙΚΗ ΓΡΑΝΑ & ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΙΚΟΣ

 Του  ‘90 οι εκδρομείς …

Τελευταίο live στο Faust Bar-Theatre-Arts
την Κυριακή 16 Φεβερουαρίου 

με καλεσμένη επί σκηνής τη Νένα Μεντή!

 

Ο Παναγιώτης Αυγερινός, η Νίκη Γρανά και ο Αλέξανδρος Δάικος, τρεις τραγουδοποιοί της νέας γενιάς με ξεχωριστές πορείες στο χώρο, συμπράττουν επί σκηνής σε μια παράσταση αποτελούμενη από τραγούδια δικά τους, αλλά και τραγούδια που τους επηρέασαν.

Με παρουσία δίπλα σε σημαντικούς καλλιτέχνες όπως: Βαγγέλη Γερμανό, Λάκη Παπαδόπουλο, Γιάννη Ζουγανέλη, Χρήστο Δάντη (Παναγιώτης Αυγερινός) Φίλιππο Πλιάτσικα, Πυξ-Λαξ, Μίλτο Πασχαλίδη (Νίκη Γρανά), Λεωνίδα Μπαλάφα, Βασίλη Προδρόμου ( Αλέξανδρος Δάικος ).

 

Με κλασικά ροκ, λαϊκά, παραδοσιακά, αλλά και τραγούδια από την σύγχρονη σκηνή συνθέτουν ένα πρόγραμμα πρωτότυπο με χαρακτηριστικό ήχο και ύφος. Ανάμεσά τους τραγούδια από τους δύο προσωπικούς δίσκους και τον επερχόμενο του Παναγιώτη, διασκευές αλλά και ακυκλοφόρητα της Νίκης και πρωτότυπα τραγούδια του Αλέξανδρου. Με ιδέα τη σύμπραξη, τη συνδημιουργία και τη συνεργασία δημιουργούν μια παράσταση που θα προβληματίσει, θα ψυχαγωγήσει και θα ενδιαφέρει.

Επί σκηνής μαζί τους οι:

Κυριάκος Πέτρου-βιολί

Παντελής Πέτρου-μπάσο

Νικόλας Αυγερινός-τύμπανα

Special Guests : Νένα Μεντή, Γιάννης Ζουγανέλης

Νίκος Τσαούσης : οργάνωση παραγωγής

Ώρα έναρξης: 21:30

Είσοδος: 7€ χωρίς ποτό

 Πληροφορίες – Κρατήσεις:
FAUST
Τ. 210 3234095
Email: [email protected]

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

“Η Τέχνη του ΠΟΡΤΡΕΤΟΥ”. ArteVisione gallery,

H γκαλερί ArteVisione παρουσιάζει την ομαδική εικαστική έκθεση με τίτλο: “Η Τέχνη του ΠΟΡΤΡΕΤΟΥ”. Την επιμέλεια της έκθεσης φέρει η Ιστορικός της Τέχνης, ΜΑ Δημοσιογράφος και μέλος της AICA Eλλάδος, Νικολένα Καλαϊτζάκη.