Το Κάλεσμα της Άγριας Φύσης The Call of the Wild

Το Κάλεσμα της Άγριας Φύσης
The Call of the Wild

20 Φεβρουαρίου στους κινηματογράφους
από την ODEON
Δείτε το τρέιλερ: https://youtu.be/cUUiHB8n5V0

Λίγα λόγια για την ταινία

Η ταινία βασίζεται στην πολυαγαπημένη κλασική ιστορία «Το Κάλεσμα της Άγριας Φύσης» και φέρνει στη μεγάλη οθόνη την ιστορία του Μπακ, ενός σκύλου με μεγάλη καρδιά. Η ευτυχισμένη ζωή του ανατρέπεται όταν ξαφνικά μεταφέρεται από το σπίτι του στην Καλιφόρνια στην εξωτική και άγρια Αλάσκα την περίοδο της μεγάλης εξόρυξης χρυσού το 1890. Ως το νεότερο μέλος μιας ομάδας σκύλων για αποστολές αλληλογραφίας – αργότερα γίνεται ο αρχηγός τους – ο Μπακ θα βιώσει την εμπειρία της ζωής του, βρίσκοντας στο τέλος την αληθινή του θέση σε αυτό τον κόσμο φροντίζοντας πια ο ίδιος τον εαυτό του.

Εισαγωγή: Κάλεσμα στη Φύση

Το πασίγνωστο μυθιστόρημα του Τζακ Λόντον «Το Κάλεσμα της Άγριας Φύσης» δημοσιεύτηκε πρώτη φορά το 1903 στο περιοδικό The Saturday Evening Post. Μεταφρασμένο σε 47 γλώσσες, δεν έχει ξεπεραστεί ποτέ από τότε και παραμένει ένα διαρκές παράδειγμα της κλασσικής αμερικάνικης λογοτεχνίας.

Για τον σεναριογράφο Μάικλ Γκριν (‘’Green Lantern’’, ‘’Blade Runner 2049’’), «δεν είναι τυχαίο πως «Το Κάλεσμα της Άγριας Φύσης» έγινε μέρος της μεγάλης αμερικάνικης λογοτεχνίας. Μιλάει στους ανθρώπους σε τόσα πολλά και διαφορετικά επίπεδα. Είναι μια σπουδαία ιστορία ταξιδιού-περιπέτειας στην παράδοση του Ρόμπερτ Λούις Στίβενσον. Περιέγραφε στους ανθρώπους μέρη που είχαν ακούσει ότι υπάρχουν στη Βόρεια Αμερική, τα οποία όμως είχαν δει μόνο σε εικόνες».

Στοιχεία για την ταινία:

Σκηνοθεσία Κρις Σάντερς
Σενάριο Μάικλ Γκριν
Παραγωγή Έργουιν Στοφ, Ράιαν Στάφορντ, Νταϊάνα Πόκορνι
Ηθοποιοί Χάρισον Φορντ, Νταν Στίβενς, Ομάρ Σι, Κάρεν Γκίλαν, Μπράντλεϊ Γουίτφορντ, Κόλιν Γούντελ
Φωτογραφία Γιάνους Καμίνσκι
Μοντάζ Ντέιβιντ Χάιντς, Γουίλιαμ Χόι
Σχεδιασμός Παραγωγής Στέφαν Ντίτσαντ
Μουσική Τζον Πάουελ
Διάρκεια 105’
Διανομή ΟDEON
Είδος Περιπέτεια, οικογενειακή, δράμα

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ LIVE ΣΤΟ CAJA DE MUSICA

ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ LIVE ΣΤΟ CAJA DE MUSICA ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ   Ο Μιθριδάτης επιστρέφει ζωντανά, στη μουσική σκηνή Caja De Musica. Σας προσκαλούμε όλους, σε ένα φαντασμαγορικό Live, να γίνετε