Το Birthday(travel)girl

Το Birthday(travel)girl γιορτάζει τα γενέθλιά του με την παρουσίαση του βιβλίου του 12 Month Journey In Greece!

 

Η Μαρκέλλα Σαράιχα Φέσσα στις 26 Φεβρουαρίου, ημέρα Τετάρτη στις 18.30 θα γιορτάσει τα γενέθλιά της στο A Liar Man με έναν διαφορετικό τρόπο. Πριν σβήσει την τούρτα, θα παρουσιάσει το πρώτο της βιβλίο, 12 Month Journey In Greece, που κυκλοφορεί εδώ και λίγο καιρό από τις Εκδόσεις Υδροπλάνο, στους φίλους και αναγνώστες της. Πρόκειται για έναν ταξιδιωτικό οδηγό διαφορετικό απ’ όσους έχετε διαβάσει μέχρι τώρα με  20+1 προορισμούς στην Ελλάδα, 10 ανοιξιάτικους-καλοκαιρινούς και 10 φθινοπωρινούς-χειμερινούς.

 

Η συγγραφέας, μετά τις επιτυχημένες παρουσιάσεις της στο Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα και στην Καβάλα, επιστρέφει στην Αθήνα και θα μοιραστεί την πιο όμορφη στιγμή με όλους εσάς που στηρίζετε το νέο της εγχείρημα και θα συνομιλήσετε μαζί της για τις ταξιδιωτικές της εμπειρίες. Το απόγευμα θα γίνει ακόμη πιο γλυκό με τις “δημιουργίες” του Cap Cap.

 

Σας περιμένουμε όλους για τα πιο “ταξιδιάρικα” γενέθλια με πολλές εκπλήξεις και δώρα! Όσοι έχετε ήδη προμηθευτεί το βιβλίο μπορείτε να το φέρετε για να σας το υπογράψει η συγγραφέας, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα να το αγοράσετε εκείνη τη μέρα με προσωπική αφιέρωση.

 

Λίγα λόγια για το βιβλίο

 

Μέσα από τις 360 σελίδες του και τις 1000 φωτογραφίες του, θα ταξιδέψετε στα πανέμορφα μέρη, θα γνωρίσετε την Ιστορία, τα Ήθη και τα Έθιμά τους αλλά και τις παραδόσεις τους. Μετά την επιτυχία του ταξιδιωτικού της site, travelgirl.gr και τις σημαντικές συνεργασίες της με φορείς του Τουρισμού, η Μαρκέλλα Σαράιχα Φέσσα ή αλλιώς το travelgirl προχωράει στο επόμενο επαγγελματικό της βήμα.

 

Με σημειό αναφοράς τον τόπο καταγωγής της, η συγγραφέας ξεκινάει το μεγάλο της ταξίδι στο γαλάζιο της θάλασσας και του ουρανού, σε μυστικά μέρη και αξιοθέατα που αποτελούν πόλο έλξης χιλιάδων ξένων επισκεπτών από κάθε γωνιά του πλανήτη. Λακωνική Μάνη, Λιχαδονήσια, Καμένα Βούρλα, Μήλος, Πολύαιγος, Νάξος, Μικρές Κυκλάδες, Πάτμος, Αρκοί, Πήλιο, Ρόδος, Σαντορίνη, Σπέτσες, Ύδρα, Πόρος, Τήνος, Αράχωβα, Αγόριανοι, Δελφοί, Παύλιανη, Ζαγοροχώρια, Καλάβρυτα, Καρπενήσι, Ναύπλιο, Μετέωρα, Καλαμπάκα, Περτούλι, Ελάτι, Νεραιδοχώρι, Τρίκαλα Κορινθίας, Τρίκαλα Θεσσαλίας, Μύλος Ξωτικών και τα χωριά της Γορτυνίας, μέσα από τα μάτια της Μαρκέλλας Σαράιχα Φέσσα, θα σας κάνουν να ετοιμάσετε βαλίτσα και να ταξιδέψετε μαζί της.

 

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΤΕΧΝΗΣ – COCKTAIL BAR & RESTAURANT -LIVE STAGE

 

 

Είσοδος Ελεύθερη

 

Πληροφορίες

 

«A LIAR MAN»

Σωφρονίου 2

118 54 Γκάζι -Κεραμεικός  (50μ. Από μετρό Κεραμεικός), Αθήνα.

Facebook: https://www.facebook.com/aliarmanathens/

Τηλέφωνο: 21 0345 5656

 

Χορηγός: Thestia

 

Συνεργάτες: Από Κοινού Θέατρο, Life Theater

 

 

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ LIVE ΣΤΟ CAJA DE MUSICA

ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ LIVE ΣΤΟ CAJA DE MUSICA ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ   Ο Μιθριδάτης επιστρέφει ζωντανά, στη μουσική σκηνή Caja De Musica. Σας προσκαλούμε όλους, σε ένα φαντασμαγορικό Live, να γίνετε

Stavento – Για Σένα

  Stavento – Για Σένα Καινούρια digital κυκλοφορία δια χειρός Stavento Οκτώ χρόνια μετά το τελευταίο του album με τίτλο «Ακόμα Ονειρεύομαι», ο Μιχάλης Stavento επιστρέφει με το 9ο κατά σειρά ολοκληρωμένο του μουσικό project με

ΑΛ – ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ | CHRISTMAS THEATER

ΑΛ – ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ ΤΡΙΤΗ 28 ΜΑΪΟΥ 2024 CHRISTMAS THEATER ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ   Αυτό είναι μια μεγάλη είδηση! Το ΑΛ – ΤΣΑΝΤΙΡΙ επιστρέφει! Και μαζί του