ΣΤΡΑΤΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ “Το ξέρω θα ‘ρθεις”

Το απόλυτο καλοκαιρινό Hit!

Kυκλοφόρησε το πρώτο τραγούδι και video clip του Στράτου Χατζηδάκη με τίτλο «Το ξέρω θα’ ρθεις»! Σε μουσική του Σπύρου Μεταξά και στίχους της Βίκυς Γεροθόδωρου, το πρώτο τραγούδι του νεαρού καλλιτέχνη αποτελεί ένα δυνατό χορευτικό hit, σε pop-rock ρυθμούς με έντονα groove στοιχεία! Το video clip υπογράφει ο Στάθης Μπουζούκας.

 

Γεννημένος στην Αθήνα, φοιτητής του Εθνικού Ωδείου Αθηνών & πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών, ο 24χρονος καλλιτέχνης κάνει την αρχή του στην δισκογραφία με την εταιρεία Cobalt Music.

Με συμμετοχές σε μιούζικαλ και συνεργασίες με την Μαρινέλλα, τον Τάκη Ζαχαράτο, την Τάμτα και άλλους καλλιτέχνες, ο Στράτος μας συστήνεται για πρώτη φορά.


Στράτος Χατζηδάκης
“Το ξέρω θα ‘ρθεις”

Στίχοι: Βίκυ Γεροθόδωρου
Μουσική: Σπύρος Μεταξάς

Σκηνοθεσία Video Clip: Στάθης Μπουζούκας

Δισκογραφική Εταιρεία: Cobalt Music

Βρείτε το κομμάτι σε αρχεία Wav & Mp3
στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://we.tl/t-0Y4cadJ0Pl

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Μαρία Παπαλεοντίου «Βράχος» Νέο Single

Η Μαρία Παπαλεοντίου, μια τραγουδίστρια που μετρά πολύ σημαντικές συνεργασίες επί σκηνής αλλά και δισκογραφικά με καλλιτέχνες όπως οι: Διονύσης Σαββόπουλος, Χρήστος Νικολόπουλος,  Διονύσης Τσακνής, Ορφέας Περιδης,

Πέρσες και Λυσιστράτη στην Επίδαυρο

21/5  παγκόσμια ημέρα Πολιτισμού συνέπεσε με την έναρξη προβών δυο σπουδαίων έργων του αρχαίου ελληνικού δράματος, Πέρσες του Αισχύλου &  Λυσιστράτη του Αριστοφάνη, που θα παρουσιαστούν από το Εθνικό