Γιάννης Χουβαρδάς Ορέστεια

ΑΝΑ-ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

Επιλεγμένες διαδικτυακές προβολές

από το Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου

Στο πλαίσιο του προγράμματος του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού

«Μένουμε σπίτι με τον Πολιτισμό»

Γιάννης Χουβαρδάς

Ορέστεια

του Αισχύλου

16 Μαΐου, 19:00

(προβολή διαθέσιμη για 24 ώρες)

Συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία του Υπουργείου Πολιτισμού «Μένουμε σπίτι με τον Πολιτισμό», το Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου συνεχίζει να μοιράζεται μαζί μας ξεχωριστές στιγμές από τη μακρόχρονη πορεία του, προβάλλοντας επιλεγμένες παραστάσεις από το πλούσιο αρχείο του. Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού στις τρεις διαδικτυακές πρεμιέρες που προηγήθηκαν (Αντιγόνη του Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Λευτέρη Βογιατζή, 2006 & 2007, Insenso του Δημήτρη Δημητριάδη σε σκηνοθεσία Μιχαήλ Μαρμαρινού, 2012 & 2013 και Ηλέκτρα/Ορέστης του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Ivo van Hove με τον θίασο της Comedie-Française, 2019), το Φεστιβάλ μάς προσκαλεί αυτό το Σάββατο, 16 Μαΐου, να απολαύσουμε την Ορέστεια του Αισχύλου σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά (2016).
Η μαγνητοσκόπηση της παράστασης θα προβληθεί το Σάββατο 16 Μαΐου 2020, στις 19:00, στο διαδικτυακό μας κανάλι στο YouTube: Greek Festival και θα παραμείνει διαθέσιμη για 24 ώρες.
Επισυνάπτεται το αναλυτικό δελτίο Τύπου και φωτογραφίες.

Μάρθα Κοσκινά

Martha Koskina

Press Office and Communications

Athens and Epidaurus Festival

T: (0030) 210 92 82 914

E: [email protected]

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα»

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα» Κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group Κυκλοφορεί το καινούργιο τραγούδι του Νίκου Ζιώγαλα από το Ogdoo Music Group. Σε στίχους και μουσική που έγραψε ο