Ενισχύουμε τα ψυχοσυναισθηματικά μας αντισώματα/Βιωματικό εργαστήρι

Ενισχύουμε τα ψυχοσυναισθηματικά μας αντισώματα

Μια άσκηση της φαντασίας, του νου και του πνεύματος

Βιωματικό εργαστήρι διερεύνησης συναισθημάτων,
με στόχο την προσωπική ανάπτυξη

Έναρξη: ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΜΑΗ 2020, 7 – 9 το απόγευμα

Α΄Κύκλος 4 εβδομαδιαίων συναντήσεων
Πολυχώρος Ραδάμανθυς, Γεωργίου Ξέπαπα 7, 73136, Χανιά*
Συντονίζει ο Χρήστος Τσαντής

Το Εργαστήρι είναι δομημένο αλλά και ευέλικτο, καθώς θα προσαρμοστεί στις ανάγκες των μελών του. Ζητούμενο είναι η ενίσχυση της ψυχικής μας ανθεκτικότητας μπροστά στις δυσκολίες. Κάθε σύνδεση προϋποθέτει ουσιαστική σχέση με τον δικό μας εσωτερικό πυρήνα. Τίποτα δεν μένει ακίνητο. Η ανθρώπινη συνείδηση μεταμορφώνεται διαρκώς, καθώς ρέει ο ποταμός της ψυχικής μας ζωής. Οι μάσκες επιτρέπονται λοιπόν!

*Ο χώρος των Εκδόσεων Ραδάμανθυς απλώνεται σε δύο ορόφους συνολικής έκτασης 170 τετραγωνικών και πληροί όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας. Οι θέσεις είναι περιορισμένες όμως, οπότε δηλώστε συμμετοχή. Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μήνυμα στο [email protected] και στο τηλέφωνο 6983 091058

 
Λίγα λόγια για τον Συντονιστή
Ο Χρήστος Τσαντής είναι συγγραφέας – Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας και υπεύθυνος των Εκδόσεων Ραδάμανθυς. Είναι συντονιστής του Εργαστηρίου Δημιουργικής Γραφής και Αυτογνωσίας στα Χανιά από το 2016. Συντόνισε πρόσφατα αντίστοιχο τμήμα στο Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Αγιάς Χανίων, στο πλαίσιο του προγράμματος «Θερινά Σχολεία 2019» της Γ.Γ. Νέας Γενιάς του ΥΠΕΠΘ. Συντόνισε επίσης εισαγωγικό βιωματικό εργαστήρι το 2018 και το 2019 σε συνεργασία με το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας του Καταστήματος Κράτησης Αγιάς. Ήταν εισηγητής σε βιωματικά εργαστήρια για εκπαιδευτικούς, που διοργάνωσαν η Περιφέρεια Κρήτης-Π.Ε. Χανίων, οι Διευθύνσεις Π.Ε. & Δ.Ε. Χανίων, η Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Χανίων, υπό την αιγίδα του ΥΠΕΠΘ. Ήταν εισηγητής σε κύκλο ενημερωτικών σεμιναρίων του 4ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Κωφοί και ακούοντες εν δράσει με τίτλο: «Από τη θεωρία στην πράξη με περιηγητή ένα βιβλίο», στο 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κρητικών Πολιτιστικών Συλλόγων, με θέμα: «Η λογοτεχνία στη σύγχρονη Κρήτη», καθώς και σε πρόσφατο Συνέδριο για τον Νίκο Καζαντζάκη, που διοργάνωσε η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης. Σπούδασε «Συμβουλευτική και Ψυχολογία» και έχει παρακολουθήσει τα προγράμματα του Ε.Κ.Π.Α. «Δημιουργική Γραφή και Αυτογνωσία», «Διαπαιδαγώγηση στην παιδική και εφηβική ηλικία». Έργα του έχουν αξιοποιηθεί σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, καθώς και σε Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ). Κυκλοφορούν μέχρι σήμερα 9 βιβλία του και έχει επιμεληθεί λογοτεχνικά 48 ακόμα τίτλους άλλων συγγραφέων.

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα