ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΩΝΑΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΩΝΑΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

 

 

Αμοιβή σε όσους συμμετείχαν σε καλλιτεχνικές παραγωγές που προβάλλονται στο Ψηφιακό Κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση.

 

Η Τέχνη είναι οι εργαζόμενοί της. Εάν σταματήσουν να υπάρχουν αυτοί, θα σταματήσει να υπάρχει η Τέχνη – και ζωή χωρίς τέχνη δεν είναι ζωή.

Στη διάρκεια της πανδημίας του COVID-19, το έργο των δημιουργών που πέρασαν από τη Στέγη, και το Ίδρυμα Ωνάση εν γένει, φτάνει στο σπίτι και στην οθόνη του καθενός, μέσα από το Ψηφιακό Κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση, καθώς ο πολιτισμός είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ύπαρξής μας.

Στη διαδικασία αυτή παραιτηθήκαμε από οποιαδήποτε μορφή εμπορικής χρήσης και φροντίσαμε να ληφθούν οι απαραίτητες άδειες από όλους τους δημιουργικούς συντελεστές των έργων που παρουσιάζονται. Επιπλέον, με την πρωτοβουλία ENTER ξεκινήσαμε και συνεχίζουμε να επεκτείνουμε ένα πρόγραμμα αναθέσεων, αναδεικνύοντας νέα, εξαρχής ψηφιακά έργα και ενισχύοντας τους δημιουργούς όλων των γενεών και των τεχνών, σε όσο μεγαλύτερη κλίμακα είναι αυτό δυνατόν, ενώ θα ακολουθήσουν αντίστοιχες αναθέσεις σε εργαζόμενους του πολιτισμού διαφόρων ειδικοτήτων.

Σήμερα, ανακοινώνουμε μια νέα «Στέγη», αυτή τη φορά όχι για την παρουσίαση των έργων, αλλά για την ενίσχυση των ίδιων των εργαζόμενων στον Πολιτισμό. Το Ίδρυμα Ωνάση θα καταβάλει μια επιπρόσθετη αμοιβή σε κάθε εργαζόμενο σε καλλιτεχνική παραγωγή του Ιδρύματος Ωνάση που διατίθεται στο διαδίκτυο. Και αυτό θα ισχύσει για όσες παραγωγές έχουν ήδη ανέβει στο ψηφιακό κανάλι, καθώς και για όσες πρόκειται να ανέβουν, ως ένα ακόμα έμπρακτο «ευχαριστώ» στους ανθρώπους που μετακινούν την ψυχή και τη σκέψη μας.

Καθώς τα θέατρα, οι αίθουσες τέχνης και οι συναυλιακοί χώροι περιμένουν τη μέρα που θα ανοίξουν ξανά, η υποστήριξη των εργαζόμενων στις Τέχνες είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε.

Η Τέχνη έχει ονοματεπώνυμα.

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα»

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα» Κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group Κυκλοφορεί το καινούργιο τραγούδι του Νίκου Ζιώγαλα από το Ogdoo Music Group. Σε στίχους και μουσική που έγραψε ο