Luke Elliot Κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ «The Big Wind»

Luke Elliot

Κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ
«The Big Wind»

ή
Όσα φέρνει ο άνεμος

Luke Elliot

Κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ
«The Big Wind»

ή  Όσα φέρνει ο άνεμος
Η πρώτη γεύση από το The Big Wind, δόθηκε με το «Somebody’s Man» όπου ο Luke Elliot τραγουδά με τον Sivert Høyem. Ένας διάλογος μεταξύ δυο ανδρών, μεταξύ δυο φίλων που συνομιλούν μουσικά μεταξύ τους – ένα «τραγούδι δρόμου», ύμνος στην αγάπη και τον αποχαιρετισμό. Σε αυτό το τραγούδι ο Luke Elliot πειραματίστηκε για πρώτη φορά με τα βαρύτονα φωνητικά. Και του άρεσε. Αυτή η νέα μουσική κατεύθυνση του πρόσφερε την συναισθηματική κάλυψη που ο ίδιος χρειαζόταν για να εκφραστεί το εσωτερικό βάθος που πηγάζει από τους στίχους του και την ψυχική του διάθεση. Ακολούθησαν το «Carolyn», το «τραγούδι – επαναστάτης» του άλμπουμ και το «All On Board», που με την πανέμορφη ενορχηστρωτική ευαισθησία του και την περιπετειώδη μουσικότητα του δίνει τον τόνο σε ολόκληρο το άλμπουμ, και φυσικά σηματοδοτεί με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο τη διαφοροποίηση από το προηγούμενο. Και πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε και το lyric video του The Big Wind, του τραγουδιού που δίνει και το όνομα του στο άλμπουμ.

Τώρα που ο ανεμοστρόβιλος του Big Wind πέρασε και η θύελλα καταλάγιασε, γαλήνεψαν η ψυχή και η ζωή του Luke. Κόπασε ο άνεμος, επέστρεψε η νηνεμία. Από τη μεγάλη καταιγίδα, στην ηρεμία. Ο ίδιος κατάφερε να βρει τη χρυσή ισορροπία ανάμεσα στην οικογενειακή ζωή και την έμφυτη επιθυμία του για φυγή – για να βγει στο δρόμο και να παρουσιάσει τη δουλειά του. «Είμαι τυχερός που κατάφερα να βάλω τα πράγματα σε μία σειρά. Θέλω να είμαι καλός σύζυγος και πατέρας και παράλληλα να κάνω όσο το δυνατόν περισσότερες περιοδείες», εξομολογείται.

Ο καλός άνεμος θα φέρει αυτόν τον ιδιαίτερο καλλιτέχνη το φθινόπωρο στην Ελλάδα.
Για να μας ταξιδέψει στον οπτικο-ακουστικό κόσμο του.
Για να μας δονήσει και να μας συγκινήσει.
Luke Elliot
Κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ,
The Big Wind

Γνωρίστε καλύτερα τον Luke Elliot από τις σελίδες του
facebook | youtube | instagram | spotify | twitter

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΗ | Roof Garden| KAKTOS

  ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΗ Roof Garden Ένα εγχειρίδιο αυτοβελτίωσης Εκδόσεις ΚΑΚΤΟΣ kaktos.gr   Μέσα από μικρές, καθημερινές ιστορίες (δοσμένες άλλοτε με χιούμορ και άλλοτε με σοβαρότερο