ΤΑ ΣΤΆΧΥΑ, το Νέο Στέκι Για All Day

                                                           «Τα Στάχυα» καλωσόρισαν τον κόσμο τους σε ένα χαρούμενο opening party
Μέσα στον  Ιούνιο ΤΑ ΣΤΆΧΥΑ, το Νέο Στέκι Για All Day απολαύσεις, το οποίο στήθηκε σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία, στην οδό Ηρακλέους 1 & Καλλιρρόης, Συγγρού Φιξ γέμισε με κόσμο, σε ένα opening party.
Στο φιλόξενο χώρο του καθώς και στο πολύ ευρύχωρο πεζοδρόμιο του,οι οικοδεσπότες, Ηλίας Παπαθεοδώρου και Γιώργος Γιάλας, δύο ξεχωριστά παιδιά και γνώστες της δουλειάς,ήταν εκεί επί της υποδοχής να καλωσορίζουν το κόσμο με χαμόγελα,και φυσικά να προσφέρουν τα υπέροχα και μοναδικά εδέσματα τους….
     
Την βραδιά τίμησαν φίλοι και γνωστοί του Ηλία και του Γιώργου καθώς και κόσμος από τα media και την τηλεόραση. Ανάμεσα τους διακρίναμε  τους ηθοποιούς Ματίνα Νικολάου,Τάσο Πυργιέρη τον γνωστό οπτικό Σταμάτη Ζαχόπουλο,τις Τζένη Οικονόμου ,Τάνια Νικολοπούλου, και πολλούς άλλους επωνύμους…..
Εμείς τους ευχόμαστε καλή επιτυχία σε αυτό το νέο τους ξεκίνημα!

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Προσκλήσεις / Το Ψέμα

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Το Ψέμα” στο Θέατρο Αλεξάνδρεια  Σάββατο 29/1 ώρα 8:30 μμ και Κυριακή 30/1 ώρα 7:00 μμ  στείλτε μας μήνυμα όνομα και ημέρα προτίμησης , [email protected] , οι

ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ LIVE / VOX 2022

ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ LIVE / VOX 2022 Νέα ημερομηνία έναρξης:  Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022 Μια παράσταση των ΘΕΜΗ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗ & ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ   Η προπώληση ξεκίνησε