ISLAND 2020

ISLAND 2020

Φαντασμαγορικό opening στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Το Island σηματοδότησε για ακόμη μία χρονιά την έναρξη του καλοκαιριού την Πέμπτη 4 Ιουνίου με ένα αξέχαστο πάρτι, στοχεύοντας στο ποιοτικό κοινό και όχι στην ποσοτική προσέλευση.

Έχοντας στο ενεργητικό του βραδιές που έγραψαν ιστορία, αναφέρεται μόνιμα στον διεθνή τύπο και έχει λαμπερούς θαμώνες που το λατρεύουν όπως ο Valentino, η Meryl Streep, o Tommy Hilfiger, o Hugh Jackman, ο Giancarlo Giammetti, η Princess Charlene of Monaco, o Bruce Willis, και πολλοί άλλοι.

Έτσι για μια ακόμα χρονιά, το Island υποδέχτηκε με ανανεωμένη διάθεση τον κόσμο που επέλεξε ξανά τον απόλυτο προορισμό στην Αθηναϊκή Ριβιέρα. Τις εντυπώσεις έκλεψε το ανανεωμένο Island Shop που επιμελήθηκε η Stephani Artarit (Gang Of Style). Η λαμπερή βραδιά κύλησε σε κλίμα αισιοδοξίας και θετικής διάθεσης, δείχνοντας την ανάγκη του κόσμου να περάσει ένα χαλαρό καλοκαίρι με χαμόγελο, μουσική, cocktails και κοσμοπολίτικο αέρα.

Και αυτή τη φορά, τηρώντας αυστηρά όλες τις οδηγίες της πολιτείας, το Island γεμάτο από πανέμορφο κόσμο σκόρπισε αισιοδοξία και έδειξε ότι η καινούργια εποχή της Αθηναϊκής Ριβιέρας ξεκινά από εδώ.

Ένα show πυροτεχνημάτων σήμανε την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού και έλουσε τον ουρανό της με χρώματα, ενώ αμέσως μετά χορευτές απογείωσαν τη διάθεση του κοινού που χόρευε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η νέα εποχή του Island είναι εδώ και θα την απολαύσουμε όλοι μαζί. Στο νησί της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

27ο χλμ, Λεωφ. Αθηνών Σουνίου, 166 72

 

 

The Club

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΗ | Roof Garden| KAKTOS

  ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΗ Roof Garden Ένα εγχειρίδιο αυτοβελτίωσης Εκδόσεις ΚΑΚΤΟΣ kaktos.gr   Μέσα από μικρές, καθημερινές ιστορίες (δοσμένες άλλοτε με χιούμορ και άλλοτε με σοβαρότερο