RICHARD JONES Περντού/Εκδόσεις Παπαδόπουλος

RICHARD JONES

Περντού

Εικονογραφημένα βιβλία για παιδιά 4+

Από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος κυκλοφορούν τα παρακάτω βιβλία
με εικονογράφηση του Richard Jones

Μετά Το λευκό λιοντάρι και τα Χάρτινα Αεροπλανάκια, έφτασε στις Εκδόσεις Παπαδόπουλος και ο Περντού, το νέο εικονογραφημένο βιβλίο του Richard Jones.

Ήρωας του νέου βιβλίου του αγαπημένου δημιουργού Richard Jones είναι ο Περντού, ένας αδέσποτος σκυλάκος που περιπλανιέται μόνος, ψάχνοντας ένα νέο σπιτικό.

Αφήνοντας πίσω του τη μοναξιά του δάσους, τα βήματά του τον φέρνουν στην πόλη. Είναι όμως τόσο μικρός που όλα γύρω του φαντάζουν γιγάντια και εχθρικά. Πώς να προστατευτεί από τη βροχή, τον αέρα και τον θόρυβο της πόλης; Οι άνθρωποι αδιαφορούν, τρέχουν στις δουλειές τους προσπερνώντας το μικρό σκυλάκι. Μα, καμιά φορά, για να αλλάξει η ζωή σου, ένα ευγενικό βλέμμα είναι αρκετό.

Το τρυφερό κείμενο συμπληρώνει η όμορφη εικονογράφηση του δημιουργού. Σε ζωγραφιές που θυμίζουν πίνακες ελαιογραφίας, μέσα από γήινα χρώματα, ξεδιπλώνονται η φύση και το αστικό τοπίο, αλλά και η διαδρομή του μικρού Περντού ώς το μέρος (;) που θα μπορεί να αποκαλεί «σπίτι».

Ο συγγραφέας & εικονογράφος

O Richard Jones είναι εικονογράφος και συγγραφέας με έδρα το Ντέβον της Αγγλίας. Έχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στη δημιουργική τέχνη. Του αρέσει να ταΐζει τις γάτες, να περπατάει στο δάσος, να κολυμπάει σε ποτάμια, να ακούει audio books στο τρένο και να μαζεύει βατόμουρα.

Από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος κυκλοφορούν τα παρακάτω βιβλία
με εικονογράφηση του Richard Jones

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα