“Οροφογραφία”

Orophographia 201. Το 6ο κατα σειρά μοντέλο γυαλιών ηλίου της Συλλογής “Οροφογραφία” έφτασε σε τρία ιδιαίτερα χρώματα που θα λατρέψετε.

Η οροφογραφία του αρχοντικού Κοή, φιλοτεχνημένη το 1860, είναι ένα μοναδικό έργο το οποίο απεικονίζει 8 από τους 12 θεούς της Αρχαίας Ελλάδας καθώς και 4 ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.

Τη Συλλογή έρχονται να ολοκληρώσουν χειροποίητα κοσμήματα από τους σχεδιαστές κοσμημάτων Μαρία Μάστωρη, Κώστα Αργυρίου και Αντωνία Καρρά, καθώς και ολομέταξα μαντήλια, από ελληνικό ακατέργαστο μετάξι, βαθμού 6Α, υφασμένα σε αργαλειό, στο Σουφλί από τη Βασιλική-Ζαφειρία Υψηλάντη!

Η Συλλογή Οροφογραφία αποτελεί μια προσπάθεια της δημιουργικής ομάδας της Koisoptics για την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς της Ερμούπολης και εν γένει της Ελλάδας. Γι’ αυτό το λόγο όλα τα προϊόντα της σειράς κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα.

Σας περιμένουμε να τα ανακαλύψετε από κοντά σε ένα από τα καταστήματα μας ή στο e-shop μας στο www.kois-optics.gr

Πρέσβειρα της σειράς “Οροφογραφία” η Μαρία Μπεκατώρου.

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

HANINE EL ALAM – ALL AGAIN

HANINE EL ALAM – ALL AGAIN On March 1, 2021, the world-famous performer violinist Hanine released the single “All again” by POLYMUSIC, which has mixed

ΟΙ ΔΕΚΑ ΜΙΚΡΟΙ ΜΗΤΣΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ

ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΟΙ ΔΕΚΑ ΜΙΚΡΟΙ ΜΗΤΣΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ Καλεσμένοι : Μαρία Γεωργιάδου Μαρία Διακοπαναγιώτου Παύλος Κοντογιαννίδης Κωνσταντίνος Κουτσαβάκης Δημήτρης Σταρόβας ΔΕΚΑ ΜΙΚΡΟΙ ΜΗΤΣΟΙ, ξανά το Σάββατο 6/3!