ΣΧΟΛΗ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ

IASMOS PRODUCTION

ΣΧΟΛΗ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ

Η Iasmos Production και ο Μανούσος Μανουσάκης, Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Σχολής Υποκριτικής στην Κάμερα, ανακοινώνουν ότι την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου και ώρα 16:00 – 20:00, θα πραγματοποιηθεί ακρόαση για τους υποψήφιους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να φοιτήσουν στη σχολή για το σπουδαστικό έτος 2020-2021.
Κύριος στόχος της σχολής είναι κινηματογραφική προπαίδευση των νέων ηθοποιών και η πρακτική εξάσκηση τους σε όλους τους σχετικούς τομείς.
Στην προσπάθεια αυτή συμβάλλουν εξαιρετικοί δημιουργοί από κάθε τομέα της διαδικασίας της κινηματογράφησης, έτσι ώστε οι νέοι ηθοποιοί να έρθουν σε επαφή με πεπειραμένους ηθοποιούς, αλλά και με όλες τις ειδικότητες του κινηματογραφικού-τηλεοπτικού συνεργείου, ενισχύοντας και πρακτικά τη γνώση και την εμπειρία τους για τον ιδιαίτερο κόσμο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης.

Θα χαρούμε να σας έχουμε μαζί μας σε αυτό το υπέροχο και ουσιαστικό ταξίδι.

Στείλτε e-mail εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο [email protected] ή μήνυμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος στον λογαριασμό στο facebook (www.facebook.com/iasmos.net). Εναλλακτικά, καλέστε στο τηλέφωνο ή επισκεφτείτε τη σχολή:
Μαίζωνος 48, Αθήνα, Μετρό Μεταξουργείο, 2105200096
Μπούσγου 20, Αθήνα, Πεδίον Άρεως, 210 6411823

 

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα»

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα» Κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group Κυκλοφορεί το καινούργιο τραγούδι του Νίκου Ζιώγαλα από το Ogdoo Music Group. Σε στίχους και μουσική που έγραψε ο