Vivarium, του Lorcan Finnegan

Vivarium, του Lorcan Finnegan

Αγγλία – 2019 – Ψυχολογικό Θρίλερ – 97λ.

Πρωταγωνιστούν: Τζέσε Άιζενμπεργκ, Ίμοτζεν Ποτς

Διανομή: Weird Wave

 

«Αμείωτο σασπένς από την αρχή ως το τέλος» – The Hollywood Reporter

«Εντυπωσιάζει με την διαύγεια και την πρωτοτυπία της» – The Playlist

«Εξαιρετικές ερμηνείες» – Rogerbert.com

«Έξυπνο και Καθηλωτικό» – Stephen Dalton

«Συγκλονιστικό, αποκαλυπτικό και τονωτικό» – Andrew Todd

 

 

Σύνοψη:

Καθώς ένα ζευγάρι ψάχνει να αγοράσει ένα σπίτι, ακολουθεί έναν μυστηριώδη μεσίτη και παγιδεύεται σε ένα παράξενο προάστιο.

Ο Τζέσε Άιζενμπεργκ και η Ιμοτζεν Ποτς πρωταγωνιστούν σε ένα θρίλερ αγωνίας που κέρδισε κοινό και κριτικούς στο πρόσφατο Φεστιβάλ Καννών.

Σημείωμα του σκηνοθέτη:

Είναι μια σκοτεινή, παράξενη και σουρεαλιστική ταινία για τον τρόπο που πολλοί ζουν τη ζωή τους και παγιδεύονται μέσα σε αυτήν. Ό τόνος της ταινίας είναι πολύ κοντά στο “Twilight Zone” και τις ταινίες επιστημονικής φαντασίας της δεκαετίας του 1970. Και η Ίμοτζεν και ο Τζέσε ήταν καταπληκτικοί σε ένα τέτοιο περιβάλλον.

Σίγουρα έχω επηρεαστεί από τις ταινίες του Ρόι Άντερσον, αλλά και από τον «καλλιτέχνη του φωτός», Όλαφουρ Έλιασον, και ιδιαίτερα από την εικαστική εγκατάσταση του “The Weather Project”, που έχει παρουσιάσει στην Tate Modern στο Λονδίνο.

 

Trailer, poster, stills https://bit.ly/2RTSJmH

weirdwave.gr

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΛΛΟΦΩΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

          ΣΤΟ 24ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΛΛΟΦΩΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ                                                   ΜΕ 6 ΤΑΙΝΙΕΣ     Η Weirdwave  συμμετέχει με έξι ταινίες καταξιωμένων αλλά και νέων, πολλά υποσχόμενων δημιουργών,

«Anna & Margot» της Κωνσταντίνας Ράικου

«Anna & Margot» Θεατρικό έργο της Κωνσταντίνας Ράικου εμπνευσμένο από το «Ημερολόγιο της Άννας Φρανκ» Σκηνοθεσία Γιώργος Δρίβας Από 3 Απριλίου 2024 Θέατρο Βαφείο –