ΕΚΤΗ ΑΙΣΘΗΣΗ – ΝΕΟ VIDEO ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ “ΛΟΓΙΑ”

 ΕΚΤΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΝΕΟ VIDEO

ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΛΟΓΙΑ

 

Οι Έκτη Αίσθηση κυκλοφορούν το δεύτερό τους official video με τίτλο “Λόγια”, από το ντεμπούτο άλμπουμ τους “Όμορφη Πόλη”, το οποίο έχει βγει από τη δισκογραφική InsideOut Music Web Promotion στις 3 Ιουνίου 2020.

 

Video Link: https://www.youtube.com/watch?v=jzPY4RxHzAo

 

Στο νέο τους video clip, «Λόγια», οι Έκτη Αίσθηση μιλούν για τον ανθρώπινο τρόπο επικοινωνίας που έχει χαθεί. Οι άνθρωποι μένουν στα λόγια γιατί φοβούνται να κάνουν πράξεις. Φοβούνται να ζήσουν, να αγαπήσουν, να πολεμήσουν για αυτό που πιστεύουν.

 

To βίντεο αφηγείται μία ιστορία, μέσα από μελωδίες και εικόνες, μέσα από ανάσες και δυνατό performing. Είναι μία ιστορία που μπορεί να αγγίξει τον καθένα μας και ίσως όλους μας μαζί. Το συγκρότημα έκανε κάποιες δηλώσεις σχετικά με το βίντεο.

Αλέξανδρος Δωρής (κιθάρα, songwriting): “Λόγια… Ανθρώπινος τρόπος επικοινωνίας με πολλαπλές χρήσεις. Για να πείσεις, για να εξωτερικεύσεις, να δημιουργήσεις εντυπώσεις, να αποφύγεις… Πλέον για όλες τις χρήσεις. Μα τέρμα πια! Όσο καλό μπορούν να κάνουν, άλλο τόσο κακό μπορούν να επιφέρουν. Τέρμα πια τα λόγια! Οι πράξεις είναι που μετρούν. Μόνο πράξεις λοιπόν»!

 

 

Facebook: https://www.facebook.com/ektiesthisi

YouTube: https://bit.ly/3kFLcnR

Instagram: https://www.instagram.com/ektiesthisi/?hl=en

 

Βρείτε επίσης τους ΕΚΤΗ ΑΙΣΘΗΣΗ στα

Spotify – https://open.spotify.com/artist/1VqyjPCAYe11QiG9EOYdU9, iTunes – https://music.apple.com/us/artist/ekti-aisthisi/1496762967, Amazon – https://amzn.to/3cosZIP, Deezer – https://www.deezer.com/us/artist/84414512

 

 

ΕΚΤΗ ΑΙΣΘΗΣΗ – “ΛΟΓΙΑ

 

Video Link: https://www.youtube.com/watch?v=jzPY4RxHzAo

                                     

Album: Όμορφη Πόλη [2020]

InsideOut Music Web Promotion

 

ΕΚΤΗ ΑΙΣΘΗΣΗ:

Θωμάς Κόκαλας – Φωνή

Αλέξανδρος Δωρής – Κιθάρα, δεύτερα φωνητικά

Μιχάλης Χατζηγιάννης – Τύμπανα

Γιώργος Οικονόμου – Μπάσο

 

  • Directed, Filmed & Edited by Dafni Drake
  • Production Assistant & 2nd Camera Alexandros Ferentinos
  • Dancer: Katerina Andreou

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

La Divina, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας

Aria Hotels: Το νέο πολυτελές ξενοδοχείο La Divina υποδέχεται τους επισκέπτες του στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας Τα Aria Hotels, η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων