«Σ΄ εσάς που με ακούτε» της Λούλας Αναγνωστάκη

Το Εθνικό Θέατρο, με συνέπεια στον ρόλο του πρώτου θεατρικού οργανισμού που εξ  ορισμού συνδέεται με την καλλιτεχνική δημιουργία και την εξωστρέφεια, ξεκινά ζωντανές διαδικτυακές μεταδόσεις από τις Σκηνές του, προσφέροντας τη δυνατότητα πρόσβασης στις παραστάσεις της τρέχουσας θεατρικής περιόδου που διεκόπησαν λόγω της επιβολής του απαγορευτικού:

 

Η κυρία του Μαξίμ, Φεγγάρι από χαρτί, Σ’ εσάς που με ακούτε, Παίζοντας το θύμα. Σε αυτές τις δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες που όλοι βιώνουμε, το θέατρο βρίσκει τον πιο «ζωντανό» τρόπο να εκμηδενίσει τις αποστάσεις και να μπει στα σπίτια όλων μας, χαρίζοντας στιγμές ψυχικής ανάτασης.

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής, Δημήτρης Λιγνάδης, σημειώνει: Το θέατρο, ως σύμφυτη λειτουργία στον άνθρωπο, δεν μπορεί να αντικατασταθεί από κανένα άλλο μέσον. Η ζωντανή αλληλεπίδραση μεταξύ σκηνής και κοινού θα είναι πάντα μία και μοναδική. Στην παρούσα φάση ψάχνουμε κάτι για να υποκαταστήσουμε τη θεατρική πράξη, όχι να την αντικαταστήσουμε.

 

«Σ΄ εσάς που με ακούτε» της Λούλας Αναγνωστάκη [Σάββατο, 21 Νοεμβρίου, 20:30]

https://livestream.n-t.gr/

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΚΗΤΟΣ του Βαγγέλη Ρωμνιού

Το «Κήτος», αλλάζει στέγη και έρχεται στο ιστορικό Υπόγειο του Θέατρου Τέχνης από τις 17 Μαϊου  έως τις 2 Ιουνίου και μόνο για 11 παραστάσεις.

Κέννυ & Φενού

Studio Μαυρομιχάλη   Κέννυ & Φενού  Πρεμιέρα: Τετάρτη 8 Μαΐου 2024 Κάθε Τετάρτη στις 21:00 & Κυριακή στις 18:00 (για 8 παραστάσεις)   Ένα έργο

«Αρμένισμα στις θάλασσες»

                     «Αρμένισμα στις θάλασσες»                               Μία μουσική-αφηγηματική βραδιά