Βασίλης Ράλλης : Χωρίς εισιτήριο Album Out now

Βασίλης Ράλλης : Χωρίς εισιτήριο Album Out now
Στις δύσκολες αυτές στιγμές που βιώνουμε η ανάγκη μου, για δημιουργία και ζωή είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου είναι η μουσική.  Για αυτό προσπάθησα να αποτυπώσω προσωπικά βιώματα και σκέψεις μέσα σε 16 τραγούδια.
Τα περισσότερα πράγματα συνήθως στην ζωή έχουν ένα αντίτιμο που κάποιες φορές το ονομάζουμε εισιτήριο.
Ένα εισιτήριο που αυτό τον καιρό στερούνται πολλοί συνάνθρωποι μας για βασικές ανάγκες. Έτσι λοιπόν, για όλους αυτούς γεννήθηκε η ανάγκη μου για τη δημιουργία ενός αληθινού σε κάθε λέξη δίσκου, που δεν θα μπορούσε να μην κυριαρχεί το hip-hop.
Mία κουλτούρα με την οποία δεν είχα ασχοληθεί στο παρελθόν, αλλά πάντα αγαπούσα και σεβόμουν. Συνεπώς, σας παρουσιάζω σήμερα τη δική μου αλήθεια σε ένα διπλό μουσικό δίσκο με τίτλο ΄΄Χωρίς εισιτήριο΄΄ με στοιχεία hip-hop, rap,rock,dubstep,reggae k.a.
Καλή ακρόαση!!!

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

«Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΚΙΩΝ»

«Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΚΙΩΝ» 6 ONLINE ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ‘‘ΜΙΧΑΛΗΣ  ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ’’ Ολόκληρη η Ιστορία της Επανάστασης του 1821 μέσα από τα μάτια του Έλληνα  Καραγκιόζη

Σωματείο Ανώτερων Δραματικών Σχολών

Σωματείο των Ανώτερων Ιδιωτικών Δραματικών Σχολών της Ελλάδας Α.Ι.ΔΡΑ.Σ.Ε.   Το  Σωματείο Ανώτερων Δραματικών Σχολών Α.Ι.ΔΡΑ.Σ.Ε. στηρίζει τα θύματα κακοποίησης και καταθέτει στο Υπουργείο Πολιτισμού