Η ΕΜΜΥ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ της Τόνιας Νικολαΐδη

Παραμύθι

Η ΕΜΜΥ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ

της Τόνιας Νικολαΐδη

Το παραμύθι «Η ΕΜΜΥ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ» της Τόνιας Νικολαΐδη, είναι ένα τρυφερό παραμύθι για την αξία της φιλίας, της συνεργασίας και της αλληλεγγύης, για παιδιά έως 7 ετών που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΙΑΜΒΟΣ. Η μικρή πρωταγωνίστρια χάνεται στο μεγάλο δάσος και οι φίλοι της τα ζώα -αν και φαινομενικά αταίριαστα- θα συνεργαστούν χωρίς δεύτερη σκέψη, προκειμένου να τη βοηθήσουν να βρει το δρόμο του γυρισμού.  Το παραμύθι καταγράφηκε κατόπιν προφορικής εξιστόρησης. Η ίδια η συγγραφέας επιμελήθηκε με μεράκι και την εικονογράφηση του βιβλίου, ενώ συμμετείχε και στην ηχογράφηση του audio book ως αφηγήτρια. Το audio book, ηχογραφήθηκε στο στούντιο του Δημήτρη Καρπουζά (Lizard Studio) και τις φωνές τους χάρισαν οι ηθοποιοί Βαγγέλης Ζάππας και Μαγδαληνή Παλιούρα και η τραγουδίστρια Κλάψη Χρύσα. Πρόσβαση στο audio book δίνεται με την αγορά του βιβλίου μέσω QR code.

 

«Σήμερα θα σας πω μια ιστορία για ένα παιδάκι. Ένα παιδάκι που το έλεγαν Έμμυ. Και θέλω να ξέρετε πως τα πράγματα έγιναν ακριβώς όπως θα σας τα περιγράψω, γιατί ήμουν εκεί και τα είδα όλα με τα ίδια μου τα μάτια!…Η Έμμυ που λέτε, είχε κάτι μεγάλα πράσινα μάτια σα σμαράγδια, κόκκινα μαλλιά σαν τη φωτιά και πολλές – πολλές αστείες φακίδες στη μύτη και στα μάγουλα…»

 

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

Η Τόνια Νικολαΐδη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981. Είναι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο της Συμβουλευτικής. Όντας μία πολύπλευρη και δημιουργική προσωπικότητα, έπαιξε βόλεϊ για 20 χρόνια σε εθνικές κατηγορίες, ενώ κάλυψε τις καλλιτεχνικές της ανάγκες μέσα από τη ζωγραφική, την τέχνη της αναπαλαίωσης και τη μουσική. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με το padel tennis και το σκι βουνού. Είναι μητέρα δύο υπέροχων παιδιών. Το παραμύθι Η ΕΜΜΥ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ είναι η πρώτη της επίσημη απόπειρα στη συγγραφή και η δεύτερή της εικονογράφηση.

 

«Κανένας δε θα βρεθεί ποτέ ‘μόνος στο δάσος’ όταν έχει δίπλα του αγαπημένους συνοδοιπόρους…» Τ.Ν.

Το βιβλίο διατίθεται στο:

@skroutz.gr

και σε όλα τα μεγάλα βιβλιοπωλεία.

https://www.facebook.com/iemmystodasos

https://www.facebook.com/tonianikolaidipro

και σε όλα τα μεγάλα βιβλιοπωλεία.

@iemmystodasos

   @tonianikolaidipro

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα»

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα» Κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group Κυκλοφορεί το καινούργιο τραγούδι του Νίκου Ζιώγαλα από το Ogdoo Music Group. Σε στίχους και μουσική που έγραψε ο