Στέλιος Ρόκκος Χάθηκες αλήτισσα

ΜΑΝΟΣ ΞΥΔΟΥΣ

«Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΌΧΘΗΣ»

Στέλιος Ρόκκος

Χάθηκες αλήτισσα

Στίχοι | Μουσική: Μάνος Ξυδούς

 

Βρείτε το τραγούδι σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες: https://SteliosRokkos.lnk.to/HathikesAlitissaPR

 

Ακούστε το τραγούδι στο YouTube: https://youtu.be/ouGJYCpjd2Q

 Το δεύτερο single από το album αφιέρωμα στον Μάνο Ξυδούς που κυκλοφορεί σε λίγες μέρες από την MINOS EMI / A UNIVERSAL MUSIC COMPANY.

 

Μετα το εμβληματικό «ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ» με τον Βασίλη Καρρά, ο Στέλιος Ρόκκος ερμηνεύει το τραγούδι ΧΑΘΗΚΕΣ ΑΛΗΤΙΣΣΑ, ένα από τα πιο επιτυχημένα τραγούδια του Μάνου Ξυδούς, αποτείνοντας και αυτός τον δικό του φόρο τιμής στον Μάνο.

«Ευχαριστώ πολύ που μου δώσατε την ευκαιρία να συμμετέχω και εγώ σ’ αυτόν τον δίσκο – φόρο τιμής για έναν άνθρωπο που είμαι τυχερός που γνώρισα και εκτιμούσα ιδιαιτέρως, τον Μάνο Ξυδούς».

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Στέλιος Ρόκκος

Τα ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ και ΧΑΘΗΚΕΣ ΑΛΗΤΙΣΣΑ είναι οι προπομποί από ένα χορταστικό album με άλλα δεκαεπτά αγαπημένα μας τραγούδια του Μάνου Ξυδούς αλλά και το ακυκλοφόρητο Πες μου τι έκανα, με τίτλο «Ο ΠΡΙΓΚIΠΑΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΟΧΘΗΣ» που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την MINOS EMI/UNIVERSAL.

Στο album αυτό συμμετέχουν οι: Δήμος Αναστασιάδης, Σταμάτης Γονίδης, Χρήστος Δάντης, Βασίλης Καρράς, Νίκος Μακρόπουλος, Χρήστος Μενιδιάτης  Δημήτρης Μητροπάνος, Δημήτρης Μπάσης, Γιώργος Νταλάρας, Πάολα, Πίτσα Παπαδοπούλου,  Γιώργος Παπαδόπουλος, Έλενα Παπαρίζου, Στέλιος Ρόκκος, Σάκης Ρουβάς, Γιώργος Σαμπάνης, Τάμτα, Χρήστος Χολίδης, GointhroughOnirama,Stavento.

Καλή Ακρόαση!

 

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

La Divina, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας

Aria Hotels: Το νέο πολυτελές ξενοδοχείο La Divina υποδέχεται τους επισκέπτες του στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας Τα Aria Hotels, η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων