Ο Άκης Δείξιμος τραγουδά για «Το Σπιτικό της Αγάπης»

Ο Άκης Δείξιμος τραγουδά για «Το Σπιτικό της Αγάπης», το Φιλανθρωπικό Γηροκομείο Απόρων της Κοινωνικής Μέριμνας Μοσχάτου.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης δίνει μια on line streaming συναυλία με παλιές και νέες επιτυχίες.

Το  “Σπιτικό της Αγάπης” της Κοινωνικής Μέριμνας Μοσχάτου λειτουργεί́ από το 1962 και είναι ίσως ο μοναδικός χώρος στην Ελλάδα που στεγάζει και φροντίζει ολοκληρωτικά, άπορους παππούδες και γιαγιάδες, χωρίς να απαιτεί την παραμικρή́ εισφορά́ τους.

On Line Streaming Κυριακή 7 Μαρτίου 2021 στις 20.00 μμ.

Μπείτε στο παρακάτω link και κλείστε το εισιτήριο σας!

Link: https://www.viva.gr/tickets/music/streaming/mousiki-synaulia-me-ton-aki-deiximo/

Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου – «ΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ»

Το  «Σπιτικό της Αγάπης» της ΚΜΜ λειτουργεί από το 1962 και είναι ίσως ο μοναδικός χώρος στην Ελλάδα που στεγάζει και φροντίζει ολοκληρωτικά, άπορους παππούδες και γιαγιάδες, χωρίς να απαιτεί την παραμικρή εισφορά τους.

Στεγάζει ανθρώπους που στην πιο ευάλωτη περίοδο της ζωής τους, στα γεράματα, βρέθηκαν χωρίς χρήματα και χωρίς ανθρώπους γύρω τους.

Ποιους φιλοξενεί

Στο «Σπιτικό μας» δεν φιλοξενείται αυτός που δίνει τα περισσότερα, αλλά αυτός που έχει τα λιγότερα.

Είναι ο πιο ανήμπορος, αυτός που δεν έχει καθόλου εισόδημα, δεν έχει σπίτι, δεν έχει παιδιά ή στενούς συγγενείς να του σταθούν.

Οι συνάνθρωποί μας που έχουν αποκάμει. Οι απελπισμένοι!

Οι παππούδες μας προέρχονται από όλη την επικράτεια. Δεχόμαστε αιτήματα εισαγωγής από τις κοινωνικές υπηρεσίες και τα νοσηλευτικά ιδρύματα όλης της Ελλάδας, αλλά και από στόμα σε στόμα.

Μεγάλη τιμή για την Κ.Μ.Μ αποτελεί το γεγονός, ότι όλοι οι Φορείς που έχουν να κάνουν με ελεγκτικούς μηχανισμούς, αποτελούν ουσιαστικούς διαφημιστές του Ιδρύματος.

Δεκάδες οι βραβεύσεις όλα αυτά τα χρόνια, με ξεχωριστή την αναγνώριση και βράβευση από την Ακαδημία Αθηνών το 1993, αλλά και την καθοριστική συμβολή μας στην καθιέρωση της 1ης Οκτωβρίου, σαν ημέρα τιμής στην τρίτη ηλικία.

Διαθέστε λίγα λεπτά και δείτε σε ένα μικρό video, την μεταστροφή που κάνει η  «Δύναμη της Αγάπης» στην ζωή των ανθρώπων, όταν δίνεται άδολα και με ενσυναίσθηση.

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Paul Weller “Fat Pop” new album

Paul Weller “Fat Pop” Volume 1 Νέο album. Κυκλοφορεί από την Minos EMI, a Universal Music Company Το νέο album του σπουδαίου τραγουδιστή, τραγουδοποιού, band leader, Paul Weller, ηχογραφημένο κατά τη διάρκεια

ÓLAFUR ARNALDS

ÓLAFUR ARNALDS Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021 Θέατρο Ηρώδου Αττικού Αθήνα Η προπώληση εισιτηρίων της συναυλίας ξεκινά ΣΗΜΕΡΑ Παρασκευή 14 Μάϊου στις 13:00 (12:00 CET) Online

“Who’s Hurting Who” Jack Savoretti

Το lead single “Who’s Hurting Who” με τη συμμετοχή του θρυλικού κιθαρίστα Nile Rodgers, κυκλοφορεί σήμερα! Το album “Europiana” κυκλοφορεί στις 25 Ιουνίου. O ιδιαίτερα αγαπητός και στην Ελλάδα καλλιτέχνης Jack Savoretti,