Δόμνα Κουντούρη – Τώρα ξέρω

Δόμνα Κουντούρη – Τώρα ξέρω

“Τώρα ξέρω πως δεν έχουν όλα λύση”…ευτυχώς, γιατί αυτά τα άλυτα γίνανε τραγούδια.
Άλλα κρύφτηκαν στη σκιά κι άλλα κάλυψαν τις σκιές που έχουμε μέσα μας. “Τώρα ξέρω”…
Μουσική/στίχοι/ερμηνεία: Δόμνα Κουντούρη
Ενορχήστρωση: Αντώνης Γούναρης

 

 

POLYMUSIC
53 Gounari str. 16561 Glyfada Athens Greece
Δόμνα Κουντούρη Βιογραφία       πηγη mad tv

  • Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Κούταλη, ένα χωριό της ακριτικής Λήμνου.
  • Από μικρή ηλικία έδειξε αγάπη για τη μουσική και το τραγούδι, συμμετέχοντας σε σχολικές και δημοτικές χορωδίες, ενώ είναι αυτοδίδακτη μουσικός και παίζει κιθάρα και πιάνο.
  • Στα 18 της χρόνια ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει ηχοληψία και παραγωγή στη δισκογραφία στο κέντρο εντατικών σεμιναρίων ήχου Μ.Ι.Α του Aκη Γκολφίδη. Εργάστηκε ως βοηθός ηχολήπτη για 3 χρόνια. Παράλληλα, δούλευε σε διάφορες μουσικές σκηνές και ρεμπέτικα σχήματα, ενώ έκανε φωνητικά σε μουσικές παραγωγές και διαφημιστικές καμπάνιες.
  • Το 1998 γνωρίζει το Θοδωρή Κατεμίδη, μέλος του συγκροτήματος OBERON#, και μαζί με το Γιώργη Σακελλαρίου, ετοιμάζουν μια δισκογραφική δουλειά, η οποία κυκλοφορεί από τη Virgin το 2000 με τίτλο “01”.
  • Το χειμώνα της ίδιας χρονιάς εμφανίζεται στο Σταυρό του Νότου. Εκείνη την εποχή της προτείνεται από το Γιώργο Χατζηνάσιο να συμμετάσχει στο soundtrack της ταινίας “Πάμπτωχοι Α.Ε”. Το τραγούδι με το οποίο συμμετέχει λέγεται “Παράθυρο με θέα”.
  • Την περίοδο 2004-5 η Δόμνα Κουντούρη γίνεται δεκτή στην τηλεοπτική Μουσική Ακαδημία του ΑΝΤ1, Fame Story 3, όπου ξεχωρίζει τόσο για τις φωνητικές της δυνατότητες όσο για το δυναμικό χαρακτήρα της.
  • Μετά τη λήξη του Fame Story θα πραγματοποιήσει συναυλίες σε όλη την Ελλάδα με το σχήμα Fame Story Live.
  • To Νοέμβριο του 2005 κυκλοφορεί το cd “Καφέ του έρωτα” σε στίχους Χάρη Ρώμα, όπου η Δόμνα ερμηνεύει 3 τραγούδια, ενώ λίγους μήνες μετά, το Φεβρουάριο του 2006 κυκλοφορεί το OST “Στον ήλιο του Αιγαίου” σε μουσική Χρήστου Νικολόπουλου και στίχους Aρη Δαβαράκη, με τη συμμετοχή της Δόμνας, η οποία ερμηνεύει και το τραγούδι των τίτλων.
  • Αυτήν την περίοδο η Δόμνα ολοκληρώνει την ηχογράφηση της πρώτης της δισκογραφικής δουλειάς που θα κυκλοφορήσει από τη Heaven σε παραγωγή Κώστα Καλημέρη τον Σεπτέμβριο, ενώ έχει ξεκινήσει μια σειρά συναυλιών σε όλη την Ελλάδα στο πλάι του Δημήτρη Μπάση.

Τον Σεπτέμβριο του 2006, η Δόμνα, κυκλοφορεί το πρώτο της album “Παιχνίδι Ισορροπίας”. Ο Θάνος Παπανικολάου, ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Νίκος Μωραϊτης, η Μαρία Παπαδοπούλου, η Ρεβέκκα Ρούσση, η Ραλλία Χρηστίδου, ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο Σπύρος Κοντάκης, ο Βασίλης Γαβριηλίδης, η Χριστίνα Σολδάτου, αλλά και η Δόμνα έγραψαν 11 τραγούδια σε ρυθμούς έντεχνο-pop, rock αλλά και λαϊκότροπους.

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΗ | Roof Garden| KAKTOS

  ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΗ Roof Garden Ένα εγχειρίδιο αυτοβελτίωσης Εκδόσεις ΚΑΚΤΟΣ kaktos.gr   Μέσα από μικρές, καθημερινές ιστορίες (δοσμένες άλλοτε με χιούμορ και άλλοτε με σοβαρότερο