PETROS KLAMPANIS TRIO (aka PKtrio) online streaming από το Half Note

 

#We_stream_our_dream

Σάββατο 6 – Παρασκευή 12 Μαρτίου

PETROS KLAMPANIS TRIO (aka PKtrio)

online streaming από το Half Note

 

Το πιάνο τρίο είναι, αν όχι το πιο διαδεδομένο, ένα από τα πιο διαδεδομένα σχήματα της jazz. Από το trio του Ahmad Jamal, του Oscar Peterson του McCoy Tyner, στα trio του Bill Evans ή του Keith Jarrett ή ακόμα πιο πρόσφατα του Brad Mehldau , ο ήχος αυτού του σχήματος είναι συνυφασμένος με την ιστορία της jazz. Υπάρχει άραγε χώρος για εξέλιξη;

Ο μπασίστας, συνθέτης και παραγωγός Πέτρος Κλαμπάνης είναι περισσότερο γνωστός για τους πειραματισμούς του με μεγαλύτερα σχήματα. Όμως το 2019 κυκλοφόρησε το πρώτο του trio album με τίτλο ‘Irrationalities’ από το γερμανικό label Enja το οποίο έλαβε διθυραμβικές κριτικές παγκοσμίως.

 

Σήμερα, παραμένοντας στην Αθήνα  μακριά από το σχήμα του με τους Kristjan Randalu και Bodek Janke, προσκαλεί δυο νέους πολλά υποσχόμενους Έλληνες  μουσικούς για να μας παρουσιάσουν κομμάτια δικά του,  καθώς και covers. Το νέο αυτό τρίο του Κλαμπάνη, με τον drummer Jason Wastor και τον πιανίστα Ραφαήλ Μελετέα, θα μας προτείνει τη δική  του εκδοχή για το πως μπορεί να ακουστεί το πιάνο trio σήμερα.

Παίζουν οι μουσικοί:
Πέτρος Κλαμπάνης μπάσο
Jason Wastor drums
Ραφαήλ Μελετέας πιάνο

Τιμή εισιτηρίου: 10€
Αγορά εισιτηρίων:  Viva.gr
Πληροφορίες: 2109213310 & www.halfnote.gr
Η πρεμιέρα του online streaming είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 6 Μαρτίου και η παράσταση θα παραμείνει διαθέσιμη έως και την Παρασεκυή 12 Μαρτίου.
Ο κωδικός του εισιτηρίου έχει συγκεκριμένη χρονική διάρκεια.
Αναλυτικές οδηγιές για τη διαδικασία αγοράς εισιτηρίου και παρακολούθησης, θα βρείτε στο 
VIVA.GR 

 

Για αγορά εισιτηρίου πατήστε ΕΔΩ

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα»

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα» Κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group Κυκλοφορεί το καινούργιο τραγούδι του Νίκου Ζιώγαλα από το Ogdoo Music Group. Σε στίχους και μουσική που έγραψε ο