«ΑΧΑΡΝΩΝ» ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ

«ΑΧΑΡΝΩΝ»

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ | ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

Μουσική: Κωνσταντίνος Ευστρατίου

Στίχους: Γιώργος Μακρής

 

«Αχαρνών» σε ερμηνεία του Σταμάτη Κραουνάκη είναι το δεύτερο σε σειρά κυκλοφορίας τραγούδι, από τον επερχόμενο δίσκο του με τίτλο «ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ», του νέου στιχουργού τραγουδοποιού Γιώργου Μακρή . Τη μουσική συνυπογράφει ο Κωνσταντίνος Ευστρατίου ο οποίος ενορχήστρωσε και το κομμάτι.

Η καλλιτεχνική επιμέλεια του project είναι του Αντώνη Μποσκοϊτη.

Ο σκηνοθέτης Δημήτης Ζάχος υπογράφει το σενάριο, τη σκηνοθεσία και το μοντάζ του βίντεο με διευθυντή φωτογραφίας τον Βασίλη Χριστοδούλου.

Ο ηθοποιός σεναριογράφος Γιώργος Μακρής, ο ηθοποιός Μιχάλης Συριόπουλος καθώς και οι ηθοποιοί Μυρτώ Στράμπη, Μαίρη Βουλγαρη, Μαργαρίτα Μακαρούνη, Μυρτώ Μπουρίτη, είναι το cast που έλαβε μέρος.

Τα εικαστικά φιλοτέχνησε ο Βίκτωρας Μελίστας.

«Αχαρνών

Ένα δρόμος των χαμένων εαυτών

μία βόλτα των λαών και μια ελπίδα

Προσπαθεί

Μ’ ένα βλέμμα από κάπου να πιαστεί

να ξεφύγει η ζωή απ΄ την παγίδα»

 

 

Δείτε το video clip ΕΔΩ: https://youtu.be/d47t3KutAWY

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ÓLAFUR ARNALDS

ÓLAFUR ARNALDS Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021 Θέατρο Ηρώδου Αττικού Αθήνα Η προπώληση εισιτηρίων της συναυλίας ξεκινά ΣΗΜΕΡΑ Παρασκευή 14 Μάϊου στις 13:00 (12:00 CET) Online

“Who’s Hurting Who” Jack Savoretti

Το lead single “Who’s Hurting Who” με τη συμμετοχή του θρυλικού κιθαρίστα Nile Rodgers, κυκλοφορεί σήμερα! Το album “Europiana” κυκλοφορεί στις 25 Ιουνίου. O ιδιαίτερα αγαπητός και στην Ελλάδα καλλιτέχνης Jack Savoretti,