Συνέντευξη με την Michelle Shapa

Τι σας ενέπνευσε να δημιουργήσετε το Miracles?

Μια ερωτική απογοήτευση. Κατάφερα τελικά να βγω από μια πολύ τοξική σχέση και χρειάστηκε να μαζέψω όλη τη δύναμή μου για να μην επιτρέψω σε αυτήν την κατάσταση να με σπάσει. Έτσι έγραψα το Miracles σαν υπενθύμιση ότι πρέπει να είμαι δυνατή και να μην επιτρέπω σε όλους να με επηρεάζουν τόσο.

Ποια είναι τα μελλοντικά σας σχέδια?

ΠΟΛΛΗ ΠΟΛΛΗ ΠΟΛΛΗ μουσική και νέα projects με τον David Morales.

Πώς βλέπετε τον εαυτό σας στη μουσική βιομηχανία;

Είμαι μια καλλιτέχνιδα που επεξεργάζεται τα συναισθήματά της μέσω της μουσικής. Η μουσική βιομηχανία είναι πολύ σκληρή. Πολλοί άνθρωποι θα σε συμβουλεύσουν πολλά διαφορετικά πράγματα σχετικά με το τι θα πρέπει να κάνεις για να πετύχεις: ότι δεν αρκεί να είσαι ο εαυτός σου, ότι πρέπει να σοκάρεις το κοινό για να τραβήξεις την προσοχή του κλπ. Εγώ ξεκίνησα πρόσφατα την πορεία μου στο χώρο και στοχεύω πολύ ψηλά, γιατί αυτό είναι το όνειρό μου. Για μένα είναι πολύ σημαντικό, όσοι συνδέονται με τη μουσική μου να βλέπουν το ποια πραγματικά είμαι εγώ, να μην παγιδεύονται από ένα ψεύτικο image. Γι αυτό και έχω επιλέξει να είμαι αυθεντική και συνεπής προς εμένα.

Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σας djs?

Αναμφίβολα (πρόκειται για όνειρο που έγινε πραγματικότητα) ο David Morales. Από παιδί ακούω και χορεύω με τη μουσική του. Το να δουλεύω μαζί του ήταν άπιαστο όνειρο, κάτι που δεν τολμούσα ούτε να φανταστώ. Αγαπώ επίσης το vibe των Black Coffee και Bedouin.

Τι είναι το θαύμα της ζωής για σας;

Το να είμαι υγιής και ικανή να κάνω αυτό που αγαπώ. Τίποτα από τα δύο δε θεωρώ δεδομένα. Ξέρω ότι μπορεί να ακούγονται απλά και ίσως απλοϊκά αυτά, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι πολλά άνθρωποι γύρω μας δεν τα έχουν. Οπότε, αν είσαι υγιής και κάνεις αυτό που αγαπάς κάθε μέρα, αυτό είναι από μόνο του ένα θαύμα. Και ας είμαστε ευγνώμονες για αυτό!

 

 

H Meditelectro
παρουσιάζει τη νέα της συνεργασία με τη
Michelle Shapa
“Miracles”

Με καταγωγή από το Ισραήλ και την Ανατολική Ευρώπη, και έδρα της την Ελβετία, η Michelle Shapa είναι μια ταλαντούχα τραγουδίστρια και παραγωγός ποπ τραγουδιών με αισθαντική απόχρωση. Με αρκετές κυκλοφορίες να κερδίζει αναγνωρισιμότητα: οι συνεργασίες της LOVER (2019) και LET IT GO (2020) με τον βραβευμένο με Grammy μουσικό παραγωγό και Dj David Morales, καθώς και οι προσωπικές της κυκλοφορίες MIND GAMES (2019), EVERLASTING (2020), HURT (2020), MIRACLES (2021).
Το στυλ της χαρακτηρίζεται από μια έντονη ποπ διάθεση με groovy ρθυμό και στο ίδιο ύφος κινείται και το καινούριο της τραγούδι Miracles που κυκλοφορεί από τη Meditelectro.
To “Miracles” είναι ένα δυνατό ποπ κομμάτι που μιλάει για τη δύναμη να μπορείς να απομακρυνθείς από οτιδήποτε τοξικό. Η Michelle το έγραψε το 2017 όταν προσπαθούσε να ξεφύγει από μια τοξική σχέση με έναν άνθρωπο που δεν την άφηνε να προχωρήσει στη ζωή της. Για καιρό συζητούσε το θέμα της παραγωγής του τραγουδιού με διάφορους μέχρι που αναζήτησε και κατάφερε να συνεργασθεί με τον μουσικό παραγωγό Vitalie Chian (με έδρα του τη Γερμανία). Ήταν σίγουρη ότι εκείνος θα κατάφερνε να δώσει στο τραγούδι το touch που χρειαζόταν για να απογειωθεί. Όπως κι έγινε!

O δίσκος κυκλοφορεί από τη Meditelectro
Τον ακούτε ηλεκτρονικά εδώ: https://orcd.co/michelleshapamiracles
Και το Youtube link είναι:  https://www.youtube.com/watch?v=MJex031blow

 

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα