4 εμβληματικές συναυλίες των U2 The Virtual Road, στο youtube

Η νέα εικονική εμπειρία που προκαλεί ήδη φρενίτιδα στους φανς της ροκ μουσικής και των θρύλων της ροκ U2!

U2: The Virtual Road ονομάζεται η νέα σειρά ενεργειών που ανακοινώνουν οι U2.

Πρόκειται για 4 εμβληματικές συναυλίες που θα προβληθούν για πρώτη φορά μέσα από το κανάλι τους στο Youtube και θα είναι διαθέσιμες για 48 ώρες.

Μάλιστα μέσα από την εμπειρία του U2: The Virtual Road, το κοινό θα έχει την ευκαιρία για πρώτη φορά να δεί ψηφιακά τρείς εκ των τεσσάρων συναυλιών και αυτές είναι οι συναυλίες από τις περιοχές Slane, Red Rocks & Mexico.

Από εχθές έχουμε την ευκαιρία να απολαμβάνουμε τους U2 στη συναυλία τους με τίτλο “Popmart” στο Μεξικό το 1997, ενώ στις 10 Απριλίου και για 48 ώρες διαθεσιμότητας, θα προβληθεί η συναυλία τους στο Παρίσι το 2015, από την περιοδεία τους με τίτλο «iNNOCENCE + eXPERIENCE».

Οι παραπάνω πρόκειται για δύο από τις πιο επικές συναυλίες στην ιστορία του συγκροτήματος και γενικότερα της ροκ μουσικής.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:

https://youtu.be/a1K-eAjYb7g

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Συνέντευξη με την Michelle Shapa

Τι σας ενέπνευσε να δημιουργήσετε το Miracles? Μια ερωτική απογοήτευση. Κατάφερα τελικά να βγω από μια πολύ τοξική σχέση και χρειάστηκε να μαζέψω όλη τη

Dimitris Sgouros – Great Performances at Megaron

Dimitris Sgouros – Great Performances at Megaron, the Athens Concert Hall, Vol. 3, Franz Liszt Άμεσος, λιτός, με απίστευτη τεχνική και συναίσθημα, ο Δημήτρης Σγούρος