HYDRA –  “David’s Hands” video clip

Το νέο video clip των Irene Skylakaki & Danton Supple μόλις κυκλοφόρησε!

 

 

HYDRA ονομάζεται το νέο γκρουπ της Ειρήνης Σκυλακάκη και του βραβευμένου Βρετανού παραγωγού Danton Supple (Coldplay, U2, Morrissey, Suede, Patti Smith). Το πρώτο single, “David’s Hands”, του επερχόμενου δίσκου HYDRA κυκλοφόρησε στις 23 Απριλίου από την AWAL και το video clip μόλις κυκλοφόρησε και μπορείτε να δείτε εδώ.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Αριστείδης Τσινάρογλου αποδίδοντας το ρεαλισμό και την απέριττη αισθητική των HYDRA σε ένα βίντεο χωρίς σενάριο, τα γυρίσματα του οποίου έγιναν στο στούντιο στο Λονδίνο κατά τη διάρκεια της ηχογράφησης του δίσκου αλλά και σε διάφορα σημεία στο κέντρο της Αθήνας.

Οι “HYDRA” είναι το αποτέλεσμα της αμοιβαίας εκτίμησης και κοινής αγάπης της Ειρήνης και του Danton για τις σκοτεινές ατμόσφαιρες και τις υπόκωφες εντάσεις. Οι δυο τους, άλλωστε, έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν, με τον Danton να υπογράφει την παραγωγή του τρίτου της άλμπουμ, “Matterless”. Το ντεμπούτο single των HYDRA -όπως και ολόκληρος ο επερχόμενος δίσκος- αντλεί έμπνευση από την ποίηση του Leonard Cohen και το νησί Ύδρα, στο οποίο ο Καναδός καλλιτέχνης έζησε πολλά από τα πιο δημιουργικά του χρόνια.

 

ίγα λόγια για τον Danton Supple & την Ειρήνη Σκυλακάκη:

Ο βραβευμένος με Grammy Danton Supple έχει πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της μουσικής παραγωγής, με έδρα το Λονδίνο. Έχει συνεργαστεί με σημαντικούς παραγωγούς (Phil Spector, Paul Oakenfold, Brian Eno, Ian Stanley, κ.ά.) και καλλιτέχνες διεθνούς εμβέλειας σε επίπεδο παραγωγής, μίξης ή/και ηχοληψίας (Coldplay, U2, Ian Brown, Morrissey, Elbow, Suede, Patti Smith, Amy MacDonald, Kylie Minogue, Dave Gahan κ.ά.), ενώ παράλληλα υπογράφει τη μουσική για soundtracks της Sony ATV.

Η Ειρήνη Σκυλακάκη έχει στο ενεργητικό της τέσσερις προσωπικούς δίσκους, o τελευταίος από τους οποίους κυκλοφόρησε το 2020 με τίτλο “Souvenir” και περιέχει το επιτυχημένο ομώνυμο single, σε συνεργασία με τον Σουηδό τραγουδοποιό Jay-Jay Johanson. Τα τραγούδια της Ειρήνης έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα από τα ελληνικά ραδιόφωνα και έχουν βρεθεί στις κορυφαίες θέσεις των εγχώριων charts, ενώ η μουσική της έχει “ντύσει” διαφημιστικά και ταινίες.

To David’s Hands κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες:
https://bit.ly/3er8X1r 

 

Follow HYDRA:

https://www.facebook.com/hydratheband

https://www.instagram.com/hydra_theband/

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα»

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα» Κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group Κυκλοφορεί το καινούργιο τραγούδι του Νίκου Ζιώγαλα από το Ogdoo Music Group. Σε στίχους και μουσική που έγραψε ο