«O Ραφτάκος των λέξεων» του Αντώνη Παπαθεοδούλου

«O Ραφτάκος των λέξεων»

του Αντώνη Παπαθεοδούλου,

η sold out παράσταση της θεατρικής ομάδας ΜΙΚΡΟΣ ΝΟΤΟΣ

 

συνεχίζει με δροσερές

καλοκαιρινές παραστάσεις!

 

  • 23, 30 /7 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ-ΡΑΦΗΝΑΣ στις 7.30μμ
  • 25/7 ΜΟDUSVIVENDIBYKK– ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ στις 10.30πμ
  • 28, 31 /7 και 2/8 ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΔΑΣΟΣ ΥΜΗΤΤΟΥ στις 7μμ
  • 9/8 ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΓΕΡΑΚΑΣ στις 7.30μμ

Μετά τις εξαιρετικά επιτυχημένες soldout παραστάσεις με το έργο “Ο Ραφτάκος των λέξεων” του Αντώνη Παπαθεοδούλου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και σε καλοκαιρινή περιοδεία, η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος συνεχίζει για λίγες ακόμα παραστάσεις την αγαπημένη ιστορία μικρών και μεγάλων.

Σε φιλόξενους υπαίθριους χώρους, με μικρές ομάδες θεατών για μέγιστη ασφάλεια, η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος θα ζωντανέψει το βιβλίο του Αντώνη Παπαθεοδούλου «Ο Ραφτάκος των λέξεων», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, σε θεατρική διασκευή της Τίνας Γιωτοπούλου, σκηνοθεσία του Γιώργου Τζαβάρα, πρωτότυπη μουσική του Νίκου Πλατύραχου και καλλιτεχνική επιμέλεια της Χρύσας Διαμαντοπούλου.

 «Ο Ραφτάκος των λέξεων», ένα σύγχρονο παραμύθι που έχει κερδίσει τις καρδιές μικρών και μεγάλων, τρυφερό, συγκινητικό και επίκαιρο όσο ποτέ, μιλά για τη δύναμη των λέξεων, για την ανάγκη της ανθρώπινης επικοινωνίας, για την αγάπη, την παρηγοριά και τη ζεστασιά που προσφέρει ο ανθρώπινος λόγος. Η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος ζωντανεύει μπροστά στα μάτια μας ένα πολύ αγαπημένο βιβλίο μικρών και μεγάλων. Με αγνά υλικά – ζωντανή μουσική, κίνηση, διάδραση, παντομίμα- η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος δημιουργεί μία χειροποίητη παράσταση τόσο ζεστή και τόσο πολύχρωμη, όσο και η κουβέρτα του Ραφτάκου που τύλιξε και ζέστανε τελικά όλους τους κατοίκους της πόλης του.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 

https://www.ticketservices.gr/event/o-raftakos-ton-lekseon/

__________________

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα