ΑΚΗΣ ΔΕΙΞΙΜΟΣ

ΑΚΗΣ ΔΕΙΞΙΜΟΣ
❝ΕΔΩ❞
Από τη συλλογή: “Τάκης Μπουγάς – Τα Τραγούδια Μου Vol. 1”

Η δισκογραφική εταιρεία Spicy ενώνει τις δυνάμεις της με τον συνθέτη των μεγάλων και διαχρονικών επιτυχιών Τάκη Μπουγά και από κοινού μας παρουσιάζουν την μουσική συλλογή με τίτλο «Τάκης Μπουγάς: Τα Τραγούδια Μου». 

Η αφιερωματική αυτή συλλογή στο πρόσωπο του επιτυχημένου συνθέτη, πρόκειται να κυκλοφορήσει σε τρία μουσικά μέρη από την Spicy, τόσο ψηφιακά όσο και σε φυσικό προϊόν. 

Οι τρεις συλλογές θα περιλαμβάνουν τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Τάκη Μπουγά, ερμηνευμένες μοναδικά από καταξιωμένους και ανερχόμενους Έλληνες τραγουδιστές, οι οποίες θα αποκαλύπτονται σταδιακά μέσα από το επίσημο κανάλι της Spicy στο YouTube, αλλά και τα ραδιόφωνα Ελλάδας και Κύπρου. 

Το πέμπτο κατά σειρά τραγούδι της πρώτης συλλογής ερμηνεύει ο αγαπημένος και πολυτάλαντος Άκης Δείξιμος και είναι το «Εδώ»

σε μουσική Τάκη Μπουγά και στίχους Πάνου Φαλάρα. Η πρώτη εκτέλεση ανήκει στον Γιώργο Μαζωνάκη. 

Επιμέλεια Παραγωγής: Παύλος Χριστοδούλου 

«Εδώ θα γυρίζεις εδώ 

θα ‘σαι πάντα εδώ 

δεν θ’ αντέχεις εσύ πουθενά…» 

 

Κυκλοφορεί από τη Spicy!


 

   

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

«ΚΑΨΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ Reloaded»

«ΚΑΨΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ Reloaded» ΛΑΜΠΡΟΣ ΦΙΣΦΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΚΑΛΙΑΣ & ΖΗΣΗΣ ΡΟΥΜΠΟΣ 25/9 και 2/10 @ Lunar Space Μετά την καραντίνα και τις sold out παραστάσεις

“ΟΙ 10”  εκδόσεις Άπαρσις 

Οι εκδόσεις Άπαρσις και ο  Αντώνης Μποσκοΐτης  σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου του βιβλίου “ΟΙ 10”  στο Καφέ στον Κήπο του Νομισματικού Μουσείου, Πανεπιστημίου 12, Σάββατο 25/9, 7.30μ.μ   Για το