“Mineapolis Man” και “Yesterday” – δύο νέες κυκλοφορίες από την Spider Music.

 

 

Ακούσαμε πρόσφατα δύο από τις αρκετές ενδιαφέρουσες κυκλοφορίες της Spider Music. Είναι τα τραγούδια “Mineapolis Man” και “Yesterday”.

«Υπεύθυνοι» για αυτά τα δύο τραγούδια είναι ο Tylarik, που εκτός από μουσικός ήταν και πρώην σερίφης στο Τέξας των Η.Π.Α. και βραβευμένος το 2019 σαν “2019 Texas Southern Soul Award for upcoming artist of the year!”. Η πολύ αξιόλογη ερμηνεύτρια Rukiye, Τουρκικής καταγωγής που ζει στην Γερμανία και τραγουδάει στα Ελληνικά, Τουρκικά, Γερμανικά και Αγγλικά. Και ο ποιητής Γιώργος Χονδραλής, οποίος είναι επίσης γιατρός, που ζει και εργάζεται στην Γερμανία.

Το πρώτο χρονολογικά τραγούδι είναι το “Mineapolis Man”. O πρωταγωνιστής του τραγουδιού, ο Mineapolis Man των στίχων είναι ο George Floyd που η δολοφονία του συγκλόνισε τον κόσμο τον Μαίο του 2020 στην ομώνυμη πόλη των ΗΠΑ. Το τραγούδι είναι ένας φόρος τιμής στον άδικο χαμό του.

Το δεύτερο τραγούδι είναι το “Yesterday”, που καταπιάνεται με τις ανθρώπινες σχέσεις με μια εναλλαγή φωνητικών που του δίνει μια ιδιαίτερη ομορφιά.

Το ηχητικό αποτέλεσμα των δύο τραγουδιών είναι χαρακτηριστικό δείγμα μουσικών που έχουν χημεία μεταξύ τους που ξέρουν τι χώρο καταλαμβάνουν μέσα στο τραγούδι, αλλά και πότε να αφήσουν την  πρωτοβουλία ο ένας στον άλλον, κάτι που είναι ίσως το πιο σημαντικό όταν έχεις να κάνεις με την συμμετοχή άνω του ενός ατόμου στην δημιουργία ενός τραγουδιού.

Τι συνέχεια θα έχει όλο αυτό; Εκείνοι το ξέρουν κι ελπίζουμε σύντομα να το μάθουμε κι εμείς.

Ένα μπράβο σίγουρα πάει και στην Spider Music για την επιλογή που κάνει στις συνεργασίες της.

Rukiye & Tylarik | Yesterday | Official Audio Release©

https://www.youtube.com/watch?v=PGShTOn7vtg

 

Rükiye and Tylarik | Minneapolis Man | Official Audio Release©

https://www.youtube.com/watch?v=wuc4DDsj9A0

OFFICIAL LINKS

 https://www.facebook.com/SpiderMusicLBL/

www.spidermusic.com

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Μαρίνα Σάττι  – “P.O.P.” | νέο album

Μαρίνα Σάττι  – “P.O.P.”  Το νέο album της Μαρίνας Σάττι μόλις κυκλοφόρησε! Μόλις λίγα εικοσιτετράωρα μετά τον 68ο Διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, η Μαρίνα Σάττι επιστρέφει δισκογραφικά με ολοκαίνουργιο υλικό. Το νέο mini album της Μαρίνας

RYUICHI SAKAMOTO | OPUS |Ωδείο Αθηνών

RYUICHI SAKAMOTO | OPUS Το «κύκνειο άσμα» του παγκοσμίου φήμης Ιάπωνα συνθέτη στο Subset Festival Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024 Ωδείο Αθηνών Τον πρωτοπόρο Ιάπωνα συνθέτη Ryuichi Sakamoto, που έφυγε

Προσκλήσεις – Goldfish της ομάδας Pleü

Goldfish της ομάδας Pleü Επί Κολωνώ (Ναυπλίου 12 & Λένορμαν 94, Αθήνα)   H ομάδα Pleü παρουσιάζει στο θέατρο Επί Κολωνώ, πλαίσιο του “ΜΠΙΖΖΖ”, την παράσταση