«Όμορφη και Παράξενη Παρτίδα»

Ο Παντελής Κυραμαργιός & η Πολυξένη Καράκογλου
στο Block33 στη Θεσσαλονίκη

«Όμορφη και Παράξενη Παρτίδα» 

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου
Συμμετέχει ο Γιάννης Ταυλάς

 

Ο Παντελής Κυραμαργιός και η Πολυξένη Καράκογλου
συνυπάρχουν επί σκηνής ενώνοντας τις φωνές και τις μουσικές τους και εμφανίζονται
το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου στο Block33 στη Θεσσαλονίκη.

Με τις αποσκευές τους γεμάτες εμπειρίες αλλά και μνήμες από την μέχρι τώρα μουσική τους πορεία, o Παντελής Κυραμαργιός, ο ιδιαίτερος μουσικός και τραγουδοποιός, που όλοι γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο συγκρότημα “Μέλισσες” και η Πολυξένη Καράκογλου, μια νέα ερμηνεύτρια και δημιουργός που έχει ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια μέσα από τις σημαντικές συνεργασίες, τη φωνή αλλά και τη μουσική που συνθέτει, θα παρουσιάσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα με επιλογές από τη δισκογραφία τους, αγαπημένα δικά τους και δικά μας τραγούδια, αλλά και τραγούδια που θα διαλέξουν κάνοντας μια βόλτα από τον κήπο της παραδοσιακής μουσικής.

Το πρόγραμμά τους περιέχει κομμάτια από την έντεχνη σκηνή του σήμερα, παραδοσιακά τραγούδια από κάθε γωνιά της Ελλάδας, ρεμπέτικα και λαϊκά μεγάλων συνθετών.

O Παντελής Κυραμαργιός και η Πολυξένη Καράκογλου ανάβουν επί σκηνής τη φωτιά της μουσικής και ρίχνουν τη δική τους ζαριά σ’ αυτό το δύσκολο καλλιτεχνικό καλοκαίρι.

Στην μουσική τους παρέα, συμμετέχει και ο Γιάννης Ταυλάς, τραγουδώντας και παίζοντας έγχορδα.
Μαζί τους ο Θανάσης Μάντζαρης στα πλήκτρα και στο καχόν

Πληροφορίες για εισιτήρια
Ώρα έναρξης: 21.00
26ης Οκτωβριου 33
Επιμέλεια παραγωγής: Formiggart

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Σόνια Ζαχαράτου Σκέπασέ με μονάχα

Σόνια Ζαχαράτου ΔΙΗΓΗΜΑΤΑ   ISBN :  978-618-85976-6-2 ​ Δέκα διηγήματα που κρύβουν τη δική τους αλήθεια. Ο επαίτης, ο Αρλεκίνος, η κυρία Ευανθία, η μαμά και η