Η ΜΑΡΙΖΑ ΡΙΖΟΥ στο Θέατρο ΑΛΣΟΣ

Η ΜΑΡΙΖΑ ΡΙΖΟΥ στο Θέατρο ΑΛΣΟΣ

ΠΕΜΠΤΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

Μετά από έναν μουντό χειμώνα, και ένα περίεργο καλοκαίρι, δεν υπάρχει καλύτερο αντίδοτο από την τελευταία «καλοκαιρινή» συναυλία της Μαρίζας Ρίζου!
Ένα πρόγραμμα φτιαγμένο όπως πάντα με αγάπη και τρέλα γεμάτο με τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, παλιότερα, καινούρια, διασκευές, πρόζα, αστείρευτη ενέργεια και φυσικά διάδραση!
Θα ακούσετε κιθάρες, πιάνο, hammond, τζουράδες, νταούλια και διάφορα άλλα στο Μηδέν, στο Μ’ αεροπλάνα και βαπόρια, στο Καίγομαι και στο Ζητάτε να σας πω, αλλά βέβαια και στο Πετάω, στο Πάμε μια βόλτα, στο Είναι μικρή η ζωή, όπως και στα πιο καινούρια Κάποιος να με σύρει, Πάμε πιο πέρα και Πόσο Βλάκας.
Με ανοιχτή καρδιά και λαχτάρα θα απολαύσουμε μια μοναδική φθινοπωρινή βραδιά, ένα ξεχωριστό live την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου στις 21.00 στο αγαπημένο, πια, Θέατρο Άλσος, ιστορικό και καλλιτεχνικό στέκι, στην καρδιά της πόλης, σε ένα θέατρο που πληροί όλα τα μέτρα προφύλαξης και άνεσης των θεατών.
Φιλική Συμμετοχή η Νατάσα Μποφίλιου
Μαζί της ο Γιάννης Δίσκος.

 

Συντελεστές:
Πιάνο / Hammond / Roads / Επιμέλεια ενορχηστρώσεων: Μάρκος Χαϊδεμένος
Τύμπανα: Παναγιώτης Κωστόπουλος
Κοντραμπάσο / Synth Bass / Μελόντικα / Ρεκ: Γιώργος Μουχτάρης
Κιθάρες / Τζουρά / Φωνή: Άγγελος Αϊβάζης
Υπεύθυνος ήχου: Αγαπητός Καταξάκης & Ηλίας Καρούμπαλης
Φωτισμοί: Φίλιππος Τρέπας
Παραγωγή: Μenta Art Events

Πληροφορίες:

Θέατρο ΑΛΣΟΣ: Ευελπίδων 4, Κυψέλη – Πεδίον του Άρεως
Τηλ.: 210-8227471 & 210-8831487
Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021
Ώρα έναρξης παράστασης :21:00
‘Ώρα εισόδου κοινού: 19:00
Προπώληση: www.viva.gr

Δημόσιες Σχέσεις / Επικοινωνία / Media: Ε. Τώρου – Μ. Μαγιάτης – Ε. Βλαχοπούλου
Διεύθυνση παραγωγής: Αθανάσιος Μαροσούλης
Παραγωγή: MK Group of companies / Ηλίας Μαροσούλης – Άγγελος Κοταρίδης

*** Οι θέσεις είναι μόνο καθήμενων σε τραπέζια έως 8 θέσεων και θα τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας ενδεδειγμένα από την πολιτεία.
Οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους, ότι εάν δεν αγοράσουν ολόκληρο το τραπέζι θα κάθονται μαζί με άλλους.
Η αγορά εισιτηρίου περιλαμβάνει τη θέαση του προγράμματος, για την οποία η αγορά ποτού δεν είναι υποχρεωτική. Για όσους πελάτες επιθυμούν να καταναλώσουν ποτά ή αναψυκτικά, θα υπάρχει τιμοκατάλογος στα τραπέζια.
Το στήσιμο του χώρου έχει γίνει σύμφωνα με τις οδηγίες της υγειονομικής επιτροπής. Ο νόμος δεν ορίζει να γνωρίζονται μεταξύ τους οι θεατές αλλά ορίζει αποστάσεις ανά ομάδες θέσεων τις οποίες τηρούμε. Εάν δοθούν νέες οδηγίες θα προσαρμοστούμε σε αυτές και θα προσαρμόσουμε αντίστοιχα τις θέσεις σας, τηρώντας την επιλογή σας σε ζώνη.

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα»

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα» Κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group Κυκλοφορεί το καινούργιο τραγούδι του Νίκου Ζιώγαλα από το Ogdoo Music Group. Σε στίχους και μουσική που έγραψε ο