«ΚΑΨΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ Reloaded»

«ΚΑΨΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ Reloaded»
ΛΑΜΠΡΟΣ ΦΙΣΦΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΚΑΛΙΑΣ
& ΖΗΣΗΣ ΡΟΥΜΠΟΣ

25/9 και 2/10 @ Lunar Space

Μετά την καραντίνα και τις sold out παραστάσεις σε Αθήνα και επαρχία, το «Κάψε το Σενάριο Reloaded» επιστρέφει για δυο βραδιές στη μεγάλη σκηνή του Lunar Space, στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, τα Σάββατα 25 Σεπτεμβρίου και 2 Οκτωβρίου.
Είστε ένα χρόνο μέσα και σας λείψανε οι καλές θεατρικές παραστάσεις; Και εμάς! Να πάτε να δείτε καμία. Πάμε τώρα να σας πούμε για την δική μας παράσταση που δεν είναι μία από αυτές!
Οραματιστείτε μια παράσταση με ακριβά κουστούμια, πλούσια σκηνικά και σενάριο που τα σπάει! Τώρα, ξεχάστε τα όλα αυτά και ελάτε να δείτε μια παράσταση που δεν έχει τίποτα από αυτά! Μια παράσταση που οι κωμικοί ανεβαίνουν στη σκηνή και υπακούν στις εντολές του κοινού, δημιουργώντας από το μηδέν μια παράσταση χωρίς σενάριο, χωρίς πρόβες και πολλές φορές χωρίς ποιότητα. Μια παράσταση κωμικού αυτοσχεδιασμού, όπου επιτέλους εσύ, ο θεατής, έχεις τη δύναμη να αποφασίσεις τα πάντα!
Με πάνω από 800 παραστάσεις στο ενεργητικό τους, διαδικτυακά specials και sold out περιοδείες, ο Λάμπρος Φισφής, ο Δημήτρης Μακαλιάς και ο Ζήσης Ρούμπος παρουσιάζουν το «Κάψε Το Σενάριο Reloaded», ένα αυτοσχεδιαστικό comedy show με καταιγιστικό ρυθμό, καμένο χιούμορ και ό,τι άλλο αποφασίσετε εσείς!
Ετοιμαστείτε για την πιο αστεία βραδιά της ζωής σας! Αν όχι για την πιο αστεία, σίγουρα για την πιο βραδιά!

Παίζουν: Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Μακαλιάς, Ζήσης Ρούμπος
Σενάριο: Δεν υπάρχει
Σκηνικά: Δεν υπάρχουν
Κουστούμια: Δεν υπάρχουν
Σκηνοθεσία: Κοινό

INFO παράστασης*:
Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Μακαλιάς & Ζήσης Ρούμπος– «Κάψε Το Σενάριο Reloaded»
Ημέρα: Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου και Σάββατο 2 Οκτωβρίου
Τόπος: Lunar Space (Πολυκράτους 6, είσοδος από ιδιωτικό δρόμο)

Ώρα έναρξης: 21.30

Διάρκεια: 90’
Εταιρία παραγωγής: HAH! Comedy
Εισιτήρια προπωλούνται μέσω: www.hahcomedy.com & viva.gr
Προπώληση:
https://www.viva.gr/tickets/standupcomedy/kts-athens-2021/
* Ακολουθώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, προτρέπουμε τους θεατές να αγοράσουν ηλεκτρονικά το εισιτήριό τους και να προσέλθουν νωρίτερα στο χώρο. Κατά τη διάρκεια της παράστασης η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική και η απόσταση ασφαλείας ορίζεται στα 1,5 μέτρα. Σημείωση: Δεν απαιτείται self test, rapid test ή πιστοποιητικό εμβολιασμού.

HAH! Comedy
www.hahcomedy.com
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 211.4185.217
Follow us on: Facebook | YouTube | Instagram | TikTok
Media Office: Άγγελος Κλάδης | [email protected]

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΗΛΙΑΣ ΚΑΜΠΑΚΑΚΗΣ «ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ»

ΗΛΙΑΣ ΚΑΜΠΑΚΑΚΗΣ «ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ»   Στίχοι – Μουσική: Σώτης Βολάνης   Βρείτε το τραγούδι σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες:  https://IliasKampakakis.lnk.to/PosoMouLipi «Πόσο

Τάμτα «Άλλο Τι Λέω»

Τάμτα – Συγκινεί με το νέο της music video «Άλλο Τι Λέω» Ακόμα ένα εντυπωσιακό βίντεο κλιπ μέσα από το album της Τάμτα “Identity Crisis” Η πρωτοπόρος της ποπ σκηνής Τάμτα, μετά